Sport

Opt rugbisti de la LPS Focsani au cistigat Cupa Regiunilor

Dan Chiriac
14 aug 2011 759 vizualizări
Selectionata de rugby Moldova Sud, pregatita de profesorul focsanean Viorel Ion, a cistigat Cupa Regiunilor ce a avut loc la Bucuresti la finalul saptaminii trecute

Din rindurile echipei invingatoare au facut parte si opt jucatori de la Liceul cu Program Sportiv Focsani. Echipa Moldova Sud este condusa de directorul tehnic Viorel Ion - LPS Focsani si de doi antrenori, respectiv Marius Secuianu - Galati si Eugen Popa - Tecuci. “Am reusit sa cistigam competitia desi la tragerea la sorti de vineri am fost repartizati sa jucam cu selectionatele Munteniei si Dobrogei, adica campioana si vicecampioana nationala la U 16. Cu cei opt jucatori de la Focsani in componenta am reusit sa cistigam ambele partide si sa acumulam zece puncte. Am repetat astfel succesul de anul trecut”, ne-a spus Viorel Ion. Rezultatele inregistrate in cele sase partide disputate au fost: Transilvania - Moldova Nord 35-14, Muntenia 1 - Moldova Sud 7-25, Muntenia 2- Dobrogea 28-7, Muntenia 1  - Transilvania 15-17, Muntenia 2 - Moldova Nord 19-21 si Moldova Sud - Dobrogea 34 - 5. In clasamentul final Moldova Sud a acumulat zece puncte, fiind urmata de Transilvania - 9p, Muntenia II - 5puncte, Muntenia I - 4p, Moldova Nord - 4 p si Dobrogea - 0 puncte. In aceste zile, sase jucatori de la LPS Focsani participa la cantonamentul lotului national sub 19 ani. Ungureanu, Bors, Antonescu, Gorcioaia, Mazare si Pascu au fost convocati la baza olimpica Snagov si se pregatesc pentru campionatul european de tineret. (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.