Sport

Interviu cu Mitica Dragomir, presedintele LPF: „Si eu as fi baut un sprit inaintea meciului cu San Marino”

Laurențiu Muscalu
14 aug 2011 1210 vizualizări
Mitica Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, recunoaste ca ar fi facut acelasi lucru ca Mutu si Tamas daca ar fost fotbalist de valoarea celor doi u acesta spune ca Mutu si Tamas au primit o pedeapsa mult prea drastica

R: Domnule Dragomir, a  procedat corect Piturca in cazul Mutu si Tamas?

D.D.: Va spun sincer ca si eu as fi baut un sprit inaintea unui meci ca asta. Bucatari, ospatari si jucatori de genul asta. Au calcat pe bec inca odata si asta l-a scos din sarite pe Victor Piturca. S-a simtit tradat de omul caruia i-a acordat, poate, cea mai mare incredere si sustinere. L-a pus capitan de echipa, iar Mutu i-a intors spatele. Mai mult, Tamas, al doilea capitan de echipa, a facut acelasi lucru. Mutu nu mai e la virsta la care poate sa faca astfel de escapade.

R: Nu credeti ca toti trebuie sa respecte un program impus de antrenor?

D.D.: Da. Dar stiti cum e. Valorile isi mai permit sa iasa din sablon. Credeti ca daca jucam cu Argentina mai faceau asta. Nici vorba. Erau spirt cu totii. Mutu si Tamas ii mobilizau pe toti ca sa iasa bine.

R: Credeti ca Piturca ii va mai chema la lot?

D.D.: Piturca a lasat o portita si asta e bine. Trebuie sa recunoastem ca Mutu si Tamas sint jucatori valorosi si copiii astia care vin din urma ar fi crescut in jurul lor.

R: Pai cu asemenea caractere....

D.D.: Stati, domnule, ca nu au venit morti de beti la teren. Au intirziat o jumatate de ora. Au gresit. Piturca raspunde de rezultatele echipei si de ceea ce se intimpla la lot. Piturca se va linisti si sint sigur ca va reconsidera problema. Credeti ca el nu vrea sa califice echipa acum cind nimeni nu ii mai da nici o sansa. Ar fi o adevarata minune.

R: Dar daca o sa aiba rezultate si fara cei doi?

D. D.: Sa dea Domnul! Forta grupului poate sa fie mai puternica decit una sau doua valori. Este clar  ca Mutu si Tamas au gresit. Il sustin pe selectioner in tot ceea ce face, dar cred ca Nationala fara Mutu si Tamas nu va avea culoare.

R: V-ati impacat cu Gigi Becali?

D. D.: De Gigi Becali trebuie sa te feresti toata viata, chiar daca nu e un om rau. Daca o sa ma intilnesc cu el intr-un loc public o sa ne dam mina, dar atit. Dupa aceea o sa ne vedem fiecare de treburile noastre.

R: Va ginditi sa va retrageti din fotbal?

D. D.: Sanatatea este cea mai importanta. Iau in calcul aceasta varianta dupa ce 18 ani am stat in fruntea LPF.

A consemnat Laurentiu MUSCALU


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.