Sport

Proiect nou pentru fotbalul din Marasesti

Dan Chiriac
9 aug 2011 1185 vizualizări
Fan Club Steaua Marasesti intra in Superliga Vrancei




Fan Club Steaua Marasesti va juca in sezonul 2011/2012 in Superliga Vrancei. Este noul proiect al Primariei Marasesti care doreste sa intinereasca echipa de fotbal a orasului si sa schimbe o parte din mentalitatea existenta in acest moment. Primarul Constantin Vlase l-a contactat deja pe antrenorul Catalin Mihalcea si a batut palma cu acesta pentru a forma o noua echipa de fotbal. Autoritatile din Marasesti au depus la Asociatia Judeteana de Fotbal Vrancea actele pentru fuziunea dintre FC Marasesti si Fan Club Marasesti si au platit taxa aferenta. Catalin Mihalcea va fi noul antrenor al echipei care va fi formata din jucatorii de la Fan Club, dar si o parte din cei care au jucat la fosta formatie FC Marasesti. Fan Club Steaua Marasesti a aparut in peisajul fotbalului judetean in urma cu cinci ani si a participat pina acum la competitiile de copii si juniori. Aceasta a cistigat campionat judetean de futsal in anul 2011. In aceasta vara,  juniorii de la Fan Club Steaua Marasesti au fost in cantonament in tabara de la Galaciuc. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.