Sport

LPS Academica Focsani incepe meciurile de pregatire

Dan Chiriac
9 aug 2011 2018 vizualizări
Echipa de handbal feminin LPS Academica Focsani a terminat cantonamentul efectuat timp de zece zile la mare.

24 de jucatoare si-au incarcat bateriile pentru noul sezon pe plaja Perla Venusului. Conducerea clubului a stabilit si primele partide de pregatire pentru echipa pregatita de Doina Ene. Simbata viitoare, focsanencele se vor deplasa la Bacau la un turneu la care vor mai lua parte echipele Stiinta Bacau, LPS Bacau, CSS Onesti si LPS Roman. O saptamina mai tirziu, Academica Focsani va organiza un turneu de pregatire in Sala Polivalenta din Focsani. Si-au anuntat participarea echipele CSS Tg. Secuiesc, LPS Bacau si Academica Focsani. A patra participanta va fi stabilita in zilele urmatoare. Discutiile cele mai avansate se poarta cu echipa LPS Piatra Neamt. Conducerea clubului incearca in aceste zile sa perfecteze si actele pentru cele noua jucatoare aflate in pregatire la Focsani. Laura Caloian - LPS Buzau - portar, Andreea Dorcu - LPS Constanta  - extrema stinga, Georgiana Ciuica - LPS Constanta - extrema dreapta, Roxana Ene - LPS Suceava - inter dreapta, Lavinia Tatarusanu - LPS Suceava - centru, Andreea Petruneac - LPS Suceava - portar si Madalina Ivaniuc - LPS Suceava - inter stinga s-au pregatit sub comanda antrenoarei Doina Ene si ar putea juca la Focsani in sezonul 2011/2012. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.