Sport

CSM Focsani pleaca azi la Brasov Cup

Dan Chiriac
8 aug 2011 1347 vizualizări
Echipele de copii de la CSM Focsani vor pleca azi la turneul international de fotbal Brasov Indoor Cup 2011. Competitia se va desfasura intre 9 si 14 august 2011 in orasul de sub Timpa.



 Organizatorii au invitat cele mai puternice echipe din tara, focsanenii fiind nevoiti sa confirme evolutiile bune de la editiile precedente. Daca in anii trecuti la Brasov au mai ajuns si alte echipe din Focsani, de aceasta data, CSM este singura reprezentanta la competitie. Delegatia focsaneana se va caza la Hotelul „Traian”, iar meciurile vor incepe miercuri dimineata. La grupa copiilor de 9 ani, CSM va juca cu Sportul Studentesc, FC Vaslui, Academia G.Popescu, FC Brasov, CSCT Buiucani, ACS Timpa White, Luceafarul Braila si FC Initial Bucuresti. Adversarii de la grupa copiilor de 10 ani sint: FC Vaslui, FC Brasov, CSM Ploiesti, Univ.Craiova, Sportul Studentesc, ASC Corona Brasov. La grupa de 11 ani, focsanenii vor da piept cu LPS Piatra Neamt, Petrolul Ploiesti, Sportul Studentesc, Dinamo Bucuresti, FC Brasov, ACS Kinder Sg.de Mures, ASC Corona Brasov si LPS Pitesti. La grupa de 12 ani, CSM va incerca sa se califice dintr-o grupa cu Academia G.Popescu, CSM Ploiesti, CSS Tirgoviste, Unirea Tarlungeni si LPS Galati. Dintr-o grupa de cinci echipe care mai cuprinde pe Viitorul Constanta, Chimia Brazi, Pandurii Tg.Jiu si Sport Team Bucuresti face parte CSM Focsani la grupa de 13 ani. In sfirsit, la grupa mare, cea de 15 ani, focsanenii au fost repartizati intr-o grupa cu ACS Kinder Sg.de Mures, CSS Botosani si Sportul Studentesc. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.