Sport

Cum a ajuns Pantilimon in Anglia ?

Ziarul de Vrancea
7 aug 2011 1090 vizualizări
Detaliile mutarii portarului roman s-au stabilit prin negocieri directe intre cluburi, in timp ce Udinese a actionat prin intermediari

Managerul sportiv al clubului Politehnica Timisoara, Daniel Stanciu, a declarat, simbata, la Sport.ro, ca portarul Costel Pantilimon a fost imprumutat la gruparea Manchester City, englezii avind optiune de cumparare, dar ca mai sint citeva lucruri de pus la punct. "Mai sint citeva detalii de pus la punct, dar totul este batuit in cuie. Vom face publice datele acestui transfer luni. Da, in principiu este vorba despre un imprumut, cu optiune de cumparare. Am preferat ca jucatorul sa ajunga la Manchester City in dauna celor de la Udinese, pentru ca este vorba despre unul dintre cele mai bogate cluburi din lume si, pe de alta parte, pentru ca oarecum negocierile cu italienii au fost bulversate, pentru ca s-au facut prin intermediari. Ne-a interesat in principal oferta celor de la Manchester City, pentru ca este o suma mare pentru Poli, dar si pentru fotbalul romanesc, dar si pentru ca e vorba de renume", a spus Stanciu. Oficialul gruparii timisorene a adaugat ca negocierile dintre Politehnica Timisoara si Manchester City s-au desfasurat direct intre cluburi, fara intermediari, si ca primele contacte au fost stabilite dupa meciurile disputate de cele doua echipe in preliminariile Ligii Europa, in sezonul trecut.
"Este clar ca Pantilimon are sansa a doua, dar este un fotbalist tinar si el va fi rezerva la City. Cred ca asa trebuie pusa problema, are 24 de ani, de-abia a intrat de 1-2 ani in circuitul echipei nationale, deci eu cred ca are toata cariera inainte. Este important sa ramina la City, sa faca o figura frumoasa si cred ca nu va vea probleme sa se adapteze. Antrenorul Roberto Mancini si l-a dorit foarte mult, la fel si ceilalti din conducerea clubului englez", a precizat Stanciu, care a adaugat ca cel mai probabil Politehnica Timisoara va mai transfera in strainatate un jucator. Site-ul oficial al gruparii engleze a anuntat, vineri dupa-amiaza, transferul portarului echipei Politehnica Timisoara, Costel Pantilimon, adus ca rezerva a titularului Joe Hart, insa dupa citeva ore stirea a fost retrasa de pe pagina web.
Referitor la acest aspect, impresarul Ioan Timofte a declarat, vineri, la Sport.ro, ca Pantilimon trebuie sa treaca prin unele formalitati necesare in Marea Britanie pentru a obtine permisul de munca la Manchester City. "Cetatenii romani si bulgari in orice domeniu din Marea Britanie au mai multe formalitati de facut", a spus Timofte. Site-ul Sport.ro a anuntat, simbata, ca Pantilimon a revenit in Romania in cursul zilei si s-a alaturat lotului echipei nationale, care se pregateste in vederea meciului amical cu San Marino.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.