Sport

22 de concurenti la maratonul Marasti-Marasesti

Dan Chiriac
5 aug 2011 941 vizualizări
Asociatia Romana pentru Propaganda si Istoria Aeronauticii (ARPIA)- filiala Vrancea, in colaboare cu Directia pentru Sport si Tineret Vrancea va organiza in aceasta dimineata maratonul “Pe aici nu se trece”.

Cei 22 de concurenti care s-au inscris in concurs vor pleca din fata Mausolelului Eroilor de la Marasti si vor parcurge 46 de kilometri in pas alergator pina la Marasesti. Vor fi strabatute incepind cu orele 6.00 localitatile Racoasa, Varnita, Muncelu, Straoane, Panciu, Tisita si Marasesti. Sosirea este programata in jurul orelor 11.00. Sportivii participanti s-au reunit aseara la Scoala din comuna Racoasa. In aceasta dimineata, inainte de startul cursei, va fi organizata o slujba religioasa si va fi aprinsa o torta in memoria celor care si-au jertfit viata pentru patrie in Primul Razboi Mondial. Unul dintre organizatori, colonelul (r) Ilie Rosu - membru in comitetul director al ARPIA Romania si membru al Ro-Club Maraton, este primul inscris pe lista de concurs. Alaturi de acesta vor lua startul politisti, ingineri sau medici. Competitia este organizata cu sprijinul capitanului comandor ing (r) Iulian Basturea, presedintele filialei Vrancea a ARPIA. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.