Sport

CSM Focsani joaca un amical cu Energia Vulturu

Dan Chiriac
4 aug 2011 949 vizualizări
CSM Focsani va juca azi, cu incepere de la orele 17.30, o noua partida de pregatire, in compania formatiei Energia Vulturu. Meciul se va disputa pe stadionul Milcovul

Antrenorii focsanenilor, Adrian Toma si Aurel Pastia, vor testa mai multi jucatori pentru a putea definitiva lotul pentru sezonul urmator. Miercuri, CSM s-a impus cu 5 - 0 in amicalul disputat in compania echipei de liga a cincea, AS Cimpineanca. Golurile au fost marcate de Mindrescu 10, 88, Dumitriu 30 - penalty, Toader (60) si Daniel Negoita (78). „A fost un meci de antrenament in care am testat mai multi jucatori. Sint multumit de unii dintre ei, dar vreau sa-i vad la lucru  si in meciul de vineri cu Energia Vulturu. Va fi un joc util in care vom incerca sa perfectam lotul pentru meciul din cupa si pentru campionat. Am vorbit cu antrenorul celor de la Poli Galati, Damian Bancila si am decis sa anulam amicalul de simbata, in conditiile in care marti jucam la Focsani in Cupa Romaniei, iar in prima etapa a campionatului mergem noi la Galati”, ne-a spus principalul Adrian Toma. (Dan CHIRIAC) 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.