Sport

Rugbyul focsanean ataca turneele finale si in acest sezon

Dan Chiriac
3 aug 2011 688 vizualizări
Echipele de rugby de la Liceul cu Program Sportiv Focsani se pregatesc pentru o noua editie de campionat, in care obiectivul este calificarea la turneul final cu una sau doua echipe.


Rugbyul din Focsani a obtinut in ultimii ani performante deosebite, fiind medaliat constant din 2001 si pina in prezent. “Asa cum am obisnuit iubitorii rugbyului in anii precedenti si in sezonul 2011/2012, formatiiile de la LPS Focsani vor incerca sa obtina rezultate notabile. Din grupele U 18 si U 19 vom forma o echipa puternica cu care vom incerca sa ne calificam la turneul final. De asemenea, generatia U 16 de la LPS Focsani este o a doua generatie de exceptie pentru rugbyul din Focsani, asa cum a fost cea nascuta in anul 1992”, ne-a spus antrenorul Viorel Ion. Acesta a tinut sa precizeze ca rezultatele obtinute de echipa U 18 la turneul de rugby pe plaja de la Mangalia nu au legatura cu meciurile din campionat, acolo unde rugbystii sint pregatiti sa obtina rezultate notabile. LPS Focsani a reusit sa obtina in ultimii noua ani o medalie de aur, doua de argint si sase de bronz la diferite categorii de virsta, fiind una dintre cele mai productive sectii de la Liceul cu Program Sportiv. De altfel, la finalul saptaminii trecute, echipa de rugby U 14 de la LPS Focsani a obtinut locul trei la Trofeul “Callatis” desfasurat la Mangalia. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.