Sport

CSM Focsani joaca cu o echipa de Liga a cincea

Dan Chiriac
2 aug 2011 771 vizualizări
In aceasta seara, pe stadionul “Milcovul” va avea loc o noua partida de pregatire a formatiei CSM Focsani. Meciul va incepe la orele 17.30, iar adversarul focsanenilor va fi AS Cimpineanca, o formatie aflata in acest moment in Liga a cincea

CSM Focsani a disputat pina acum o singura partida de pregatire. Vinerea trecuta, CSM a pierdut cu 2 - 1 amicalul jucat in deplasare cu CSM Rimnicu Sarat. Tot azi, echipa pregatita de Adrian Toma isi va afla adversarul din Cupa Romaniei. Federatia Romana de Fotbal va face cunoscuta imperecherea echipelor pentru turul doi al Cupei Romaniei. In aceasta faza, CSM Focsani ar putea juca cu alte doua echipe vrincene calificate in aceasta faza, National Golesti si FC Panciu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.