Sport

Prepelita a semnat cu Steaua

Ziarul de Vrancea
2 aug 2011 686 vizualizări
El va juca patru ani la formatia pastorita de Gigi Becali

Mijlocasul Andrei Prepelita, care in ultimul sezon a evoluat pentru Universitatea Craiova, a semnat, ieri, un contract valabil patru sezoane cu Steaua, informeaza site-ul oficial al gruparii bucurestene. El a declarat ca va fi, de-acum, trup si suflet, pentru formatia ros-albastra. "Steaua este ceea ce mi-am dorit, asa ca a meritat aceasta asteptare si aceasta stare de incertitudine din ultima perioada. Daca exista intelegere de la inceput era mult mai bine si toata lumea avea de cistigat. De acum sint trup si suflet pentru noua mea echipa, Steaua", a spus Prepelita. El isi doreste sa cistige primul trofeu din cariera alaturi de Steaua. "Tot ceea ce imi doresc este sa ma antrenez bine cu ei ca sa revin la parametri normali din punct de vedere fizic, pentru ca in ultimul timp m-am antrenat de unul singur. Apoi vreau sa avem cit mai multe succese, meciuri cistigate si sa ne indeplinim obiectivele propuse. Vreau un trofeu inca din primul an pentru ca pina acum nu am avut ocazia sa cistig nici un trofeu la echipele la care am activat", a mai spus Prepelita.
Andrei Prepelita va implini in luna decembrie 26 de ani, el fiind nascut la Slatina. Pina la virsta de 13 ani a jucat pentru echipele de juniori ale clubului CSS Slobozia unde l-a avut antrenor pe tatal sau, Constantin Prepelita. La 13 ani a venit la FC Arges la Centrul de Copii si Juniori unde l-a avut antrenor pe Viorel Moiceanu. Timp de doi ani a fost la juniori iar apoi, un an a jucat pentru echipa de tineret sperante a clubului, avindu-i antrenori de Mihai Ianovschi si Ilie Barbulescu. in 2002 a fost luat de Florin Halagian la echipa mare a clubului FC Arges, insa nu a debutat decit in mai 2003 intr-un meci la Gloria Bistrita cind antrenor era Ion Moldovan.
In alta ordine de idei, finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anuntat, ieri, ca jucatoriii Liviu Bajenaru si Novak Martinovic vor parasi gruparea bucuresteana, primul urmind sa plece la Astra Ploiesti. De asemenea, Becali a afirmat ca va negocia cu Pandurii Tirgu Jiu un eventual transfer al atacantului sloven Stojan Vranjes.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.