Sport

Mini-Stiri

Dan Chiriac
28 iul 2011 438 vizualizări
Si-a taiat vecinul cu coasa

Un tinar din comuna Bordesti a fost trimis in judecata de procurorii vrinceni, fiind acuzat de tentativa de omor. Anchetatorii au stabilit ca Laurentiu Mitica, 20 ani, s-a certat cu un vecin luna trecuta, a pus mina pe o coasa si l-a lovit in zona cervicala, provocindu-i rani ce au necesitat 14-16 zile de ingrijiri medicale. Pentru asta, Mitica a fost arestat. (D. C.)

Tinara injunghiata de un zilier

O tinara din comuna Cimpineanca a fost injunghiata de un zilier. Valentina Plescaciuc, 29 ani, a reclamat ieri dimineata la postul de politie, ca a fost injunghiata cu un corp contondent de un barbat din Bacau, venit la munca in Vrancea. “Se pare ca cei doi au avut un conflict dupa o neintelegere, iar fata a ajuns la spital cu o plaga injunghiata in zona ombilicala. Politistii continua cercetarile pentru a stabili imprejurarile in care a avut loc agresiunea”, ne-au spus politistii. Fata are o rana superficiala, dar medicii au facut mai multe investigatii pentru a nu aparea complicatii. (D. C.)

A spart o casa din Gugesti

Un tinar din comuna Gugesti este acuzat ca a spart o casa din comuna. Procurorii vrinceni au stabilit ca Florin Covaci, 23 ani, a patruns in casa unui localnic si a sustras bunuri de 1.200 de lei. Tinarul a fost trimis in judecata de procurori pentru comiterea infractiunii de furt calificat. Judecatorii urmeaza sa-i stabileasca vinovatia. (D. C.)

Focsani: Hot trimis dupa gratii

Un barbat din comuna Milcovul a fost incarcerat la Penitenciarul Mindresti pentru a-si ispasi pedeapsa pentru un furt. Politistii l-au identificat pe Liviu L., 42 ani, care avea un mandat de executare a pedepsei pe o perioada de cinci ani pentru furt calificat. Acesta este acuzat de comiterea de furturi in zona Panciu. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.