Sport

CSM Focsani se intoarce de la Galaciuc

Dan Chiriac
26 iul 2011 455 vizualizări
Echipa de fotbal CSM Focsani va incheia azi stagiul de pregatire efectuat timp de noua zile la Galaciuc. Jucatorii se vor intoarce azi de la munte si vor primi liber o zi pentru refacere

Antrenorul focsanenilor, Adrian Toma, crede ca stagiul a fost foarte util, iar jucatorii s-au comportat foarte bine. "Am gasit conditii optime de pregatire si am facut antrenamente fizice. Am gasit si locuri potrivite pentru a efectua circuite de forta. Cred ca ne-am atins scopul, iar baietii au reactionat normal. Nu avem accidentari dupa acest stagiu. Ne bucuram ca l-am avut linga noi si pe Florin Stanciu, un jucator pe care ne putem baza. Eu nu l-am vazut jucind prea mult, dar am discutat cu mai multa lume si cred ca ne va fi util in noul campionat", ne-a spus antrenorul Adrian Toma. Focsanenii vor disputa si primul amical al acestei veri vineri. CSM se va deplasa la Rimnicu Sarat pentru intilnirea cu formatia buzoiana, eliminata in cupa de National Golesti. Pe 3 august trebuia sa se dispute si returul acestui joc, dar partida va fi mai mult ca sigur anulata in conditiile in care focsanenii vor juca la data respectiva in faza a doua a Cupei Romaniei. Focsanenii vor mai juca pe 6 august cu Politehnica Galati. Programul meciurilor de pregatire mai cuprinde o dubla cu Otelul 2 Galati pe 9 si 12 august. Tragerea la sorti pentru Liga a treia se va desfasura pe 4 august la sediul FRF. (Dan CHIRIAC)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.