Sport

Cu Vasluiul in Liga Campionilor

Laurențiu Muscalu
21 iul 2011 850 vizualizări
Wesley Lopez crede ca echipa antrenata de Viorel Hizo are forta de a-i elimina pe olandezii de la Twente. Brazilianul spera sa dea lovitura si in campionat, in prima etapa de miine, cu Rapid Bucuresti. Atacantul Vasluiului a fost sezonul trecut la Focsani cu echipa a doua a moldovenilor si a ramas placut impresionat de jocul trupei antrenate de Adrian Toma si Aurel Pastia

R.: Ai fost anul trecut la Focsani. Ce impresie ti-a facut echipa de liga a treia?

W.L.: Eu nu am jucat in acel meci, dar am vazut jocul din tribuna. S-a jucat bine pentru nivelul ligii a treia. Doua echipe tinere cu fotbalisti de viitor. Focsaniul merita sa fie mai sus in clasament. Le doresc bafta in noul sezon.

R.: Sezonul trecut ati primit vizita a doua grupe de copii de la Focsani...

W.L.: Simpatici. Juniorii de la Prosport Focsani au stat trei zile cu noi in hotel, in cantonamentul Vasluiului si ne-au purtat noroc. Am cistigat clar in fata celor de la Pandurii. Sint convins ca au ramas cu o amintre placuta, mai ales ca Vasluiul este o echipa de cupe europene.

R.: Miine aveti meci cu Rapid. Te incumeti sa dai un pronostic?

W.L.: Mergem sa cistigam. Rapid s-a intarit foarte mult in aceasta perioada. Au un antrenor de exceptie si se inscriu printre favoritele la titlu. Speram sa luam cele trei puncte si mergem cu un moral bun in Olanda. E clar ca va fi un joc extrem de greu cu Rapid, care este o echipa cu mult mai puternica decit cea de anul trecut.

R.: Ce stiti despre Twente?

W.L.: Formeaza o echipa redutabila. Chiar daca nu au luat titlu in Olanda, Twente sint o trupa solida, cu multi fotbalisti de valoare. Dupa partida cu Rapid le vom analiza jocul pentru a scoate un rezultat pozitiv in prima mansa a turului preliminar de Liga Campionilor.

R.: Va ginditi la grupele Ligii Campionilor?

W.L.: Daca o sa trecem de Twente, de ce nu? Avem o echipa buna care poate pune probleme reale. Sa trecem noi de olandezi si apoi vom mai vedea. Cu oricine vom juca, va fi foarte dificil pentru ca sint echipe de talie europeana. Ne vom juca sansa pina la capat. Nu mai exista favorite in fotbalul actual.

"Ne mai trebuie 2-3 jucatori"

R.: Crezi ca mai era nevoie de intariri?

W.L.: Din pacate nu am putut face transferuri in aceasta perioada, dar am mai fi avut nevoie de 2-3 jucatori ca sa fie concurenta pe posturi. In toate compartimentele mai era nevoie de achizitii.

R.: Pe cine vezi favorita la titlul de campioana?

W.L.: Cred ca acest campionat va fi mult mai disputat decit precedentul. Sint 5-6 echipe de valori apropiate care au sanse egale in lupta pentru titlu. Vasluiul se va bate pentru primul loc. Sper sa iau primul trofeu in acest sezon. Ar fi primul de cind sint la Vaslui.

R.: Cum e la Vaslui?

W.L.: Ma simt bine aici. Sintem o adevarata familie. Sintem cu totii concentrati la debutul in noul campionat, dar si la cel de Liga Campionilor. Sint echipe din Romania, mult mai galonate decit Vasluiul care nu au apucat pina acum sa joace nici macar in tururile preliminare ale Ligii Campionilor. Este un vis pentru noi care a devenit realitate.

R.: Se spune ca esti jucatorul cu cel mai mare salariu din Liga I...

W.L.: Nu cred asta si nu e treaba mea. Mi-am facut treaba la echipa si, in ciuda speculatiilor care au aparut in presa, am ramas aici.

R.: De ce nu te-ai dus la Steaua?

W.L.: Pentru ca la Vaslui sint respectat de toata lumea. Sint iubit de fani si nu simt nevoia de o schimbare. Presimt ca va fi sezonul Vasluiului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 11 minute, 50 secunde
Inca un interviu de nota 10.Felicitari si mult noroc in continuare!
, acum 739399 zile, 11 minute, 50 secunde
Bravo Laurentiu Muscalu
, acum 739399 zile, 11 minute, 50 secunde
Daca sunteti atit de buni cum va lauda acest brazilian de ce nu aveti si voi rezultate mai nesimntitilor , nu va e rusine sa ne mintiti in halul asta ? cind voi deabia ati scapat de retrogradare. Va citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.