Sport

Echipele vrincene incep aventura in Cupa Romaniei

Dan Chiriac
20 iul 2011 522 vizualizări
Gloria Ivesti - CSM Focsani si National Golesti - CSM Rimnicu Sarat, azi, orele 17.30, in prima faza nationala a Cupei Romaniei u CSM Focsani testeaza un jucator venit din Italia

Echipele vrincene debuteaza azi in faza nationala a Cupei Romaniei. De la orele 17.30, CSM Focsani si National Golesti vor incerca sa obtina accederea in turul urmator la capatul a 90 sau 120 de minute. La Golesti, cistigatoarea fazei judetene, National Golesti, are o misiune dificila in compania celor de la CSM Rimnicu Sarat, echipa ce face parte din seria a doua a Ligii a treia. Cel putin la prima vedere, oaspetii pornesc cu prima sansa, dar nu trebuie uitat ca golestenii au o echipa valoroasa, cu sapte jucatori care au jucat de-a lungul vremii in Divizia B. Aldea, Curteanu, Sararu, Chivu, Petrica Ioan, Alecsandrescu si Bodoc au evoluat in esaloanele superioare ale fotbalului romanesc si pot reprezenta azi elementul decisiv pentru calificarea lor in faza urmatoare a competitiei. Partida va fi arbitrata la centru de Florin Macovei - Galati, ajutat la cele doua linii de Florin Visan - Galati si Maricel Dragomir - Braila. Antrenorii Viorel Paizan si Radu Chiriac ar putea incepe meciul de azi cu urmatoarea formatie: Aldea - Chetreanu, Vlase, Radu, Sararu - Alecsandrescu, P. Ioan, Chivu, Sararu - Cretu, Bodoc. CSM Focsani are la prima vedere o misiune facila in meciul de cupa de la Ivesti. Jucatorii de la CSM Focsani vor cobori azi din cantonamentul de la Galaciuc si se vor indrepta spre comuna galateana unde vor da piept cu invingatoarea fazei judetene a Cupei Romaniei din judetul invecinat. Cei doi antrenori, Adrian Toma si Relu Pastia nu vor conta pe aportul atacantului Milea, caruia i-a expirat imprumutul de la Odobesti. Partida de la Ivesti va fi condusa la centru de Iulian Andronache - Birlad, ajutat la cele doua linii de Stefan Patrichi - Vaslui si Marius Titirisca - Braila. CSM ar putea incepe jocul cu urmatoarea formatie: Bors - Nistoroiu, Stefan, Craciun, Dumitriu - Mindrescu, Toader, Suvac, Sontu - Toma, Sapunaru. Focsanenii au continuat pregatirile la munte, urmind ca din aceasta seara sa beneficieze de aportul a inca doi jucatori. Conducerea clubului se afla in tratative cu doi jucatori, unul venit chiar din Italia, din liga a patra. Cristi Prodan este promisiunea echipei focsanene pentru sezonul urmator. Acesta este din comuna Maicanesti, dar a jucat in ultimii ani in Liga a patra de seniori din Italia. Jucatorul se va alatura lotului focsanean si va incerca sa-si demonstreze calitatile in cele sapte zile de cantonament de la Galaciuc. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.