Sport

Vrancea Trophy , o reusita cu buget zero

Dan Chiriac
16 iul 2011 886 vizualizări
In afara premiilor, oferite de primarie si FRT prin PROVISION, organizatorii nu au avut nici un leu pentru activitatile desfasurate timp de zece zile u mai multe bartere au salvat situatia ivita Turneul de tenis Vrancea Trophy a fost o reusita, dupa cum considera organizatorii, dar si jucatorii care au luat parte la intrecerile ce au avut loc timp de zece zile la baza de tenis din Sud

Turneul a fost organizat cu ajutorul Primariei Focsani si al Federatiei Romane de Tenis, prin sponsorul Provision, dar spre surprinderea multora, a avut in afara premiilor, buget zero. "Sint foarte multumit de cum a iesit turneul. Sint foarte multe lucruri de imbunatatit, dar cu resursele pe care le-am avut ne-am descurcat excelent. Am avut doar banii de la primariei si de la federatie prin sponsorul principal, in rest bugetul a fost zero", ne-a precizat Razvan Bucuroiu, directorul turneului. Acesta a recunoscut ca a beneficiat de sprijinul mai multor prieteni care l-au ajutat. "Unii mi-au dat vopsea, alti au reparat scaune, altii au suportat masa stafului. A fost un fel de barter, ei ne-au oferit ceva, iar noi i-am promovat. In rest nu am avut nici un ban", a mai precizat Bucuroiu. Turneul de la Focsani a fost organizat pentru prima data dupa decesul fulgerator al initiatorului sau, antrenorul George Bucuroiu. "Principalele aspecte ale turneului au fost puse la punct de la inceputul anului, in lunile ianuarie si februarie. Din pacate nu am avut prea mult timp la dispozitie sa ma ocup de ultimele detalii, fiind prins si cu nunta mea. Dar cu bunavointa si cu lucrurile programate din timp a iesit bine. Copiii de la sectia de tenis a clubului au fost de mare ajutor. Am avut pe parcurusl turneului intirzieri de 34 de meciuri din cauza vremii, dar am reusit in cele din urma sa terminam la timp", mai spune Razvan Bucuroiu.


"Vreau ca terenul sa poarte numele George Bucuroiu"


Razvan Bucuroiu vorbeste si despre minusurile acestui turneu. "Din pacate nu am reusit sa-l promovez asa cum trebuie si am facut-o cu doar doua saptamini inainte de start. Este cel mai important eveniment sportiv din oras si ar fi trebuit sa avem mai multa publicitate", ne-a mai spus antrenorul de la sectia de tenis de la CS Unirea Focsani. Acesta isi doreste ca turneul sa devina o traditie si sa se dispute pe o arena care sa-i poarte numele tatalui sau. "Am primit confirmarea d-lui Giurgea de la club si a viceprimarului Bogdan Matisan ca vor sustine ideea ca terenul de tenis sa poarte numele lui George Bucuroiu. Consider ca ar fi o recunoastere a muncii depuse timp de 20 de ani pentru dezvoltarea acestei baze sportive. George Bucuroiu a pus mult suflet si in organizarea acestui turneu", a mai adaugat Razvan. Vrancea Trophy a ajuns la a saptea editie. Duminica trecuta, in ultimul act al turneului, Alexandru Petru Luncanu, membru al lotului Romaniei de Cupa Davis, si-a mentinut statutul de favorit si l-a invins pe liberianul Bassam Beidas, scor 6-4,dupa ce liberianul a abandonat la scurt timp dupa inceperea celui de-al doilea set. Primele sase editii au fost organizate de George Bucuroiu. Acesta a murit la doar citeva zile dupa finala celei de-a sasea editii intr-un accident rutier produs la Urziceni. Atunci, Razvan Bucuroiu, aflat in masina, a fost ranit grav. Ambitios, acesta a revenit si a reusit acum, dupa trei ani, sa organizeze din nou turneul de tenis de la Focsani. A fost de fapt promisiunea facuta de Razvan dupa ce si-a revenit din teribilul accident. Munca tatalui sau trebuia continuata cu succes de cineva, iar fiul sau a reusit sa faca acest lucru. Iar arena de tenis trebuie sa poarte numele celui care a format jucatorii din oras aproape 20 de ani. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.