Sport

Trei jucatori de la echipe din judet s-au pregatit cu CSM Focsani

Dan Chiriac
15 iul 2011 767 vizualizări
Adrian Busuioc, Catalin Popa si Lucian Balosu s-au antrenat sub comanda lui Adrian Toma u FC Panciu pleaca azi la Vatra Dornei, unde va juca si citeva partide amicale

Trei jucatori de la echipe din Liga a patra s-au pregatit ieri alaturi de formatia CSM Focsani. Adrian Busuioc a mai activat sub culorile echipei focsanene, dar a fost imprumutat in ultimul timp la FC Dumitresti, FC Buda, in judetul Buzau si Victoria Gugesti. Tot de la ultima formatie a fost adus la CSM si atacantul Catalin Popa. Acesta a avut un sezon bun in campionatul trecut marcind multe goluri pentru Flacara Urechesti in tur si pentru Victoria Gugesti in retur. Lucian Balosu a fost recomandat de catre cei de la Vointa Odobesti, mai ales ca este un jucator polivalent. Acesta a aparat in ultmii doi ani buturile formatiei din Odobesti, dar totodata a jucat si atacant. "Sint jucatori utili care au dat randament la primele antrenamente si vom incerca sa-i pastram in lot", ne-a spus Adrian Toma, antrenorul principal al focsanenilor. Conducerea formatiei CSM 2007 a stabilit si programul echipei pentru perioada urmatoare. "Duminica vom pleca in cantonament la Galaciuc. Vom sta acolo intre 17 si 26 iulie, cu o pauza de o zi. Miercurea viitoare vom merge la meciul de cupa de la Liesti. Va fi o perioada cu doua antrenamente pe zi, in care fotbalistii trebuie sa acumuleze cit mai mult pentru viitorul campionat", ne-a mai spus Adrian Toma. Pe 29 iulie, CSM Focsani va debuta in meciurile amicale in deplasare la Rimnicu Sarat, cu formatia locala, CSM. Partida revansa se va desfasura pe 3 august, la Focsani, pe stadionul "Milcovul". Tot acasa, focsanenii vor juca pe 6 august cu Politehnica Galati. Programul meciurilor de pregatire mai cuprinde o dubla cu Otelul 2 Galati pe 9 si 12 august. Campionatul Ligii a treia va debuta pe 19 august, focsanenii urmind a face parte, alaturi de FC Panciu din seria intii. Programul meciurilor va fi stabilit de Federatia Romana de Fotbal la finalul acestei luni. In acest campionat, obiectivul formatiei CSM Focsani este clasarea pe unul din primele zece locuri, in conditiile in care vor retrograda cinci formatii. Pentru indeplinirea acestui obiectiv focsanenii se bazeaza in principal pe jucatorii din sezonul precedent plus Vali Toader, reintors la echipa.


FC Panciu pleaca azi la Vatra Dornei


FC Panciu va pleca azi intr-un stagiu de pregatire la Vatra Dornei. Pina pe 24 iulie, fotbalistii vrinceni isi vor incarca bateriile in nordul tarii. Antrenorii Ionica Serea si Danut Bolocan au oprit pentru acest cantonament 18 jucatori: Lazar - portar, Stan, Gurguiatu, Mihai, Bucataru, Voinea, Cioran, Dutu, Bira, Galateanu, Tudor, Stoian, Costin, Predoiu, Radu, Besa, C. Corbea, Ionica. Florin Stanicu si Parlac nu vor face deplasarea la Vatra Dornei fiind accidentati. Acestia se vor recupera acasa. De asemenea, echipa dintre vii este in cautarea unui al doilea portar, existind in acest sens tratative cu formatia Aerostar Bacau. "Vom face cite doua antrenamente in fiecare zi. Vom cauta sa facem si unul sau doua meciuri de verificare cu echipele din zona sau care se afla in pregatiri la Vatra Dornei. In ultima zi de cantonament avem programat amicalul cu Rapid Suceava. Este necesar sa ne pregatim foarte bine pentru a putea sa ne indeplinim obiectivul din acest an, locurile 1-2", ne-a spus Raul Cioran, delegatul echipei FC Panciu. FC Panciu si-a stabilit si programul meciurilor de pregatire dupa revenirea de la Vatra Dornei. Pe 27 si 30 iulie, pancenii vor juca o dubla cu Poli Galati. Pe 3 august este programat debutul celor din Panciu si in Cupa Romaniei. Pe 6 august, FC Panciu va juca si cu AS FC Bacau. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.