Sport

Predoiu a plecat unde i s-au oferit mai multi bani

Laurentiu Muscalu
9 iul 2011 715 vizualizări
Spune antrenorul celor de la CSM 2007 Focsani u fostul atacant al CSM Focsani, Madalin Predoiu, a semnat cu echipa adversa, FC Panciu u Noi, romanii, sintem campioni mondiali la teorie , spune tehnicianul de la CSM in legatura cu lipsa de sustinere pentru fotbalul focsanean

Tehnicianul Adrian Toma este convins ca oferta financiara a celor de la FC Panciu a fost cea care l-a convins pe atacantul Madalin Predoiu sa plece la echipa pregatita de Ionica Serea. Antrenorul celor de la CSM 2007 Focsani recunoaste ca transferul lui Madalin Predoiu la FC Panciu a slabit mult compartimentul ofensiv al echipei. "De ce mi-a fost teama, nu am scapat. Madalin Predoiu este un atacant de valoare si, prin plecarea sa la FC Panciu, echipa noastra s-a subtiat mult, iar colegii nostrii de judet s-au intarit consistent. Era greu sa-l tinem la echipa, atita timp cit cei de la Panciu i-au oferit un contract bun din punct de vedere financiar. Sper sa gasim solutii pentru inlocuirea sa in atac, dar ne va fi foarte greu sa ne gindim la vreun transfer, atita vreme cit noi nu ne putem tine jucatorii nostri", recunoaste Toma. Acesta sustine ca fotbalul in Focsani se afla pe un drum descendent. Acest lucru este cauzat, in primul rind, de bugetul redus. "Nimic pe lumea asta nu se poate doar cu vorbe. Noi, romanii, sintem campioni mondiali la teorie. Ne pricem la toate si la nimic. Primaria ajuta cu cit poate sportul, dar lipsesc investitorii adevarati. Fotbalul are nevoie de sprijin fianciar consistent si constant pentru a ajunge la performanta. Nimeni nu vrea sa ducem echipa peste noapte in liga I, dar nici nu putem face minuni cu o echipa formata in mare parte doar din juniori. Media de virsta este de aproape 20 de ani", mai spune Adrian Toma.


"Dupa modelul Sorin Cirtu"


Antrenorul CSM-ului nu va renunta nici la cariera de jucator. "Am 35 de ani, dar simt ca mai pot juca cel putin un an. Eu sint singurul care mai ridica media de virsta a echipei. Acesti tineri jucatori au nevoie si de fotbalisti experimentati pentru a invata jocul de fotbal. Speram sa-l convingem pe Vali Toader sa semneze pentru noi pentru ca ar fi un real cistig", a mai spus antrenorul de la CSM 2007 Focsani. Adrian Toma a jucat aproximativ 200 de partide in liga nationala pentru Otelul Galati si Poli Iasi. In cariera sa i-a avut ca antrenori pe Sorin Cirtu, Ilie Dumitrescu, Ionut Popa, Dumitru Dumitriu sau Marius Lacatus."Am avut de la toti de invatat. De la severitatea lui Sorin Cirtu si Ionut Popa, pina la eleganta lui Ilie Dumitrescu, Marius Lacatus sau Dumitru Dumitriu. Incerc sa-i conving pe elevii mei ca este bine sa muncesti serios pentru a ajunge fotbalist adevarat. Sa joci pe marile arene ale tarii. Sint mindru ca am jucat la Otelul Galati, acum campioana Romaniei. Am multi prieteni acolo si tot timpul ma intreaba daca am jucatori tineri, de perspectiva. Sint citiva jucatori talentati, dar e greu sa faca pasul direct spre liga I. Sper ca in acest sezon echipa sa creasca in joc si sa ne clasam pe un loc mult mai bun decit anul trecut", conchide Adrian Toma. (Laurentiu MUSCALU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.