Sport

Sportul se intoarce din vacanta de Zilele Focsaniului

Gabriela Draghici
6 iul 2011 696 vizualizări
Competitiile sportive se regasesc si anul acesta in programul Zilelor Municipiului Focsani, ce debuteaza astazi si le ofera prilej de sarbatoare focsanenilor pina pe 10 iulie.

Joi, 8 iunie, Sala Polivalenta va fi gazda unei competitii de futsal, incepind cu ora 09.00, urmata de premierea sportivilor cu merite deosebite in activitate. Vor fi recompensati cu 8.150 de lei 38 de sportivi de performanta din judet. Premiile, alocate din bugetul local al municipiului, vor fi acordate de primarul Decebal Bacinschi pe scena Teatrului. Cea mai mare suma o vor primi premiantii de la Campionatele Europene si mondiale la sport, la arte martiale si handbal, 400 de lei, respectiv 350 de lei. Premiantilor la Campionatele nationale la sport le revin fiecaruia, 300, 250, 200, 150, respectiv 100 de lei. Ziua de vineri debuteaza cu un meci de handbal gazduit de Sala Polivalenta, incepind cu ora 09.00. Tot de la aceeasi ora, focsanenii sint invitati la un meci de volei in sala de sport a Liceului cu Program Sportiv, organizat de CSM 2007 Focsani. Jumatate de ora mai tirziu, pe terenul aceleiasi locatii se da startul unei competitii de judo, concomitent cu o competitie de sah tinuta la Sala Polivalenta. (Gabriela DRAGHICI)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.