Sport

Cale libera pentru National Golesti in Liga a treia

Gabriela Draghici
6 iul 2011 1012 vizualizări
Consilierii locali au votat ca echipa golesteana sa mearga mai departe in Divizia C

Zi istorica pentru comuna Golesti! Consilierii locali golesteni au hotarit ieri dupa amiaza ca au bani pentru echipa de fotbal din localitate. Desi se zvonea ca unii consilieril locali se ratacesc in drum spre stadion, acestia au votat in unanimitate ca echipa golesteana sa mearga mai departe. National Golesti a promovat in urma cu doua saptamini in liga a treia, dupa ce a invins intr-o partida de baraj formatia galateana Metalul Toflea. Dupa performanta sportiva, autoritatile locale au cautat solutii pentru a putea sustine financiar echipa in sezonul urmator. Un buget minim pentru un sezon in liga a treia ajunge la aproximativ 300.000 de lei. Conform planului de cheltuieli intocmit de presedintele si vicepresedintele clubului golestean, primarul Alexandru Zar si viceprimarul Vasile Bostanaru, in sezonul al III-lea ar fi necesara suma de 75.000 de lei. In asta ar intra cheltuielile de organizare a meciurilor de pe teren propriu, dar si deplasarea echipei in cele 15 meciuri de pe terenul adversarilor. Problema cea mai mare insa ramine cea a contractelor jucatorilor, obligatorii la liga a treia. Jucatorii nu pot juca decit in baza unui contract inregistrat la Asociatia Judeteana de Fotbal (AJF) Vrancea. Potrivit viceprimarului Vasile Bostanaru, lunea viitoare va avea loc o intilnire cu jucatorii pentru a se stabili pasii urmatori. "Solutia a fost sa mergem mai departe in Divizia C. Trebuie sa vorbim cu jucatorii sa vedem ce hotarim ca sa putem merge mai departe", ne-a spus acesta. Oficialii echipei au trimis deja actele pentru inscriere. Stadionul din Golesti corespunde in mare parte cerintelor impuse de Federatia Romana de Fotbal, avind nevoie de citeva retusuri pentru a fi omologat in vederea meciurilor din liga a treia. Colegele de serie, CSM Focsani 2007 si FC Panciu, au inceput deja antrenamentele si urmeaza sa plece in cantonamente, liga a treia incepind in luna august. (G. DRAGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 1 ora, 15 minute, 7 secunde
sunt mindru ca sunt vrincean,sunt mindru ca-s golestean!!! NICAIERI NU MAI GAESTI O ECHIPA CA-N GOLESTI
, acum 739398 zile, 1 ora, 15 minute, 7 secunde
Bravo! Felicitari dl primari, dl. viceprimar si consilierilor care au facut cea mai buna alegere. Asta o sa le aduca si voturi in alegeri si toata lumea o sa-si aduca aminte de ei peste ani ca au fost citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.