Sport

SMS SPORTIV

Gabriela Draghici
2 iul 2011 793 vizualizări
Dinamo Cirligele isi primeste luni sanctiunile

Dupa ce a analizat memoriul echipei de liga a patra, Dinamo Cirligele, Comisia de Apel din cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal (AJF) Vrancea, din care fac parte Costica Ciuta, Petrache Gurguiatu si Iulian Basturea va emite luni sanctiunile. Dinamo Cirligele a solicitat Comisiei AJF reducerea pedepselor decise de Comisia de Disciplina in urma incidentelor din semifinala Cupei Romaniei cu Energia Vulturu, joc intrerupt in minutul 81, la scorul 5-1 pentru Energia. Sanctiunile Comisiei de Disciplina au fost urmatoarele: echipa nu avea drept de a organiza meciuri pe teren propriu timp de 10 jocuri si a primit o penalizare de 320 de lei, jucatorul Ioan Marin a fost suspendat timp de 24 de jocuri si va plati si o amenda de 625 de lei, Adam Ciprian a fost suspendat timp de un an de zile si la rindul sau, va trebui sa plateasca o amenda de 2100 de lei, Paul Cherciu a fost suspendat timp de un an de zile si va plati 2100 de lei, Adrian Milea a fost suspendat timp de sase jocuri si va scoate din buzunar 220 de lei, iar Mircea Cherciu este suspendat un singur joc, dar va plati 32 de lei. De suspendare si amenda n-a scapat nici delegatul echipei, Corneliu Cherciu, care nu va putea sa mai fie delegatul echipei timp de doua luni si va plati 440 de lei. (G. D.)



Scoala nr. 3 Adjud ne-a adus aurul, argintul si bronzul

Atletii Scolii nr. 3 Adjud au "alergat" saptamina aceasta cit pentru o medalie de aur, doua de argint si una de bronz. Andreea Roman a terminat pe pozitia a treia intrecerea sulitaselor la Campionatul National pentru Tineret si Grand Prixul seniorilor, disputat joi, pe stadionul Lia Manoliu din capitala. Ultima aruncare, de 45,28 de metri a urcat-o pe eleva profesorului Gheorghe Catrinescu pe locul 3, aducindu-i medalia de bronz. Sportivii adjudeni au incheiat saptamina ateltica din Bucuresti cum nu se putea mai bine, cu o medalie de aur, obtinuta de Madalina Bindac, si doua medalii de argint, aduse de Robert Bejan si Carmen Ionela Tumurica. (G. D.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 7 ore, 33 minute, 30 secunde
Ba, cum sa joace seful de post, Corneliu Cherciu, care are 55 de ani? Numai aberatii.....schimba ceva Cornele :)
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.