Sport

13 meciuri si doi finalisti la precalificarile Vrancea Trophy

Gabriela Draghici
2 iul 2011 679 vizualizări
Traditia marelui turneu de tenis, Vrancea Trophy a debutat ieri cu primele meciuri din etapa de precalificari.

Asta pentru ca sint peste 40 de sportivi ramasi in afara listelor de precalificari, destinat exclusiv jucatorilor romani. 16 sportivi au fost inscrisi ieri. Dupa 13 meciuri disputate, finalisti au iesit Teodor Apostu din Focsani, care pina anul trecut a jucat la CSM Focsani, transferat anul acesta la clubul sportiv Dinamo Bucuresti, si moldoveanul Alexandru Marfin. Astazi si miine se va juca in doua tururi, pentru astazi fiind programate 16 meciuri. Primii patru finalisti vor merge mai departe in tabloul competitional. Odata cu actualizarea listelor de acceptare, aflam ca favoritii unu si doi ai competitiei vor fi romanii Razvan Sabau, campion de juniori la Wimbledon, respectiv Alexandru Luncanu, membru al echipei Romaniei de Cupa Davis. Ei vor putea fi admirati la Clubul Sportiv Unirea Focsani, alaturi de ceilalti aproape 100 de tenismeni veniti de pe tot globul, pe terenurile de tenis ale complexului sportiv Unirea Focsani din cartierul Sud incepind de astazi. Intrarea este gratuita, iar programul zilnic de desfasurare a meciurilor va fi intre 10.00-18.00 de luni pina joi si incepind cu ora 11.00 de vineri pina duminica. De luni vor incepe meciurile tabloului principal, iar ultimele trei zile ale competitiei sint dedicate semifinalelor si finalelor de simplu si dublu. (Gabriela DRAGHICI)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.