Sport

Ultimele pregatiri pentru Vrancea Trophy

Gabriela Draghici
1 iul 2011 685 vizualizări
Turneul de tenis este programat pentru intervalul 2-10 iulie u turneul preliminar debuteaza miine u rusul clasat pe locul 285 ATP s-a retras din turneu

Mai sint citeva zile pina la debutul celei de-a VIII-a editii a turneului de tenis "Vrancea Trophy". Desi turneul preliminar ar fi trebuit sa aiba loc, vremea ploioasa l-a aminat pe astazi. "Astazi (n.r. ieri) ar fi trebuit sa inceapa tabloul de precalificari, insa din cauza vremii s-a aminat pe miine. (n.r. azi). Printre cei care ar fi participat la precalificari se numara 15 sportivi romani. Cit despre restul dintre ei, in mare parte sint sportivi straini. In momentul de fata sint 63 de jucatori in afara listelor de precalificare. Pentru ca sint atit de multi sportivi, organizatorii s-au gindit la un alt concurs preliminar, unde finalistii vor primi wild card-uri cu care participa la turneul de precalificari", ne-a spus antrenorul de tenis Razvan Bucuroiu, cel care se ocupa de eveniment. Dupa intrecerile din tabloul de precalificari, luni incep meciurile tabloului principal, unde pina acum figureaza doi romani valorosi, Razvan Sabau, campion de juniori la Wimbledon, respectiv Alexandru Luncanu, membru al lotului Romaniei de Cupa Davis. Cel mai bine clasat jucator profesionist inscris, rusul clasat pe locul 285 ATP, s-a retras din turneu pe ultima suta de metri. Intrarea la meciuri este gratuita la turneul programat pentru intervalul 2-10 iulie. Ultimele trei zile ale competitiei sint dedicate semifinalelor si finalelor de simplu si dublu. Programul zilnic de desfasurare a meciurilor va fi intre 10.00-18.00 de luni pina joi si incepind cu ora 11.00 de vineri pina duminica. Competitia este dotata cu premii in valoare de 10.000 de dolari, iar cistigatorul turneului va obtine 18 puncte ATP. Intrecerea reprezinta unul din cele 8 turnee Futures ce compun Circuitul International al Romaniei, intitulat PROVISION PRO CIRCUIT, sub egida Federatiei Romane de Tenis. (Gabriela DRAGHICI)

.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.