Sport

Clubul Sportiv vrea marirea tarifelor, Consiliul Local nu prea

Gabriela Draghici
30 iun 2011 711 vizualizări
Clubul Sportiv Municipal Focsani a solicitat Consiliului Local aprobarea maririi tarifelor de inchiriere a bazei sportive de tenis din Parcul Nicolae Balcescu .

Alesii locali nu au fost de acord cu propunerea Clubului, considerind preturile mult prea mari. Modificarile ar fi presupus urmatoarele tarife: inchirierea terenului de tenis pentru copii, elevi si studenti pe timp de zi - 15 lei/ora, inchirierea terenului de tenis pentru copii, elevi si studenti in nocturna - 20 lei/ora, inchirierea terenului de tenis pentru adulti pe timp de zi - 30 lei/ora, inchirierea terenului de tenis pentru adulti in nocturna - 35 lei/ora si reducerea cu 20% din valoarea totala a abonamentului de minim 10 ore. Terenurile de tenis au fost construite intre anii 1990-1991. In aceasta primavara, suprafata de joc a celor doua terenuri a fost renovata, iar stilpii si fileele au fost inlocuite. Comitetul Director a stabilit noile tarife, cu mult "umflate", care n-au rezistat mai mult de doua zile, dupa care au fost inlocuite cu cele prevazute in aprilie, aproape de doua ori mai mici decit cele propuse alesilor locali. Si cum acestia au spus un "nu" clar cresterii preturilor, terenul de tenis poate fi inchiriat in prezent cu 12 lei/ora pentru adulti si 7 lei/ora pentru copii, elevi si studenti. (Gabriela DRAGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 1 ora, 44 minute, 47 secunde
Nu i mai ajungea domnului lupu , cascavalul?Nu este nimic, inventeaza el vreo chitibusarie si si rezolva iar problema pe termen scurt. Rusine
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.