Sport

Inca patru medalii la nationalele de atletism

Dan Chiriac
28 iun 2011 1194 vizualizări
Bilant remarcabil pentru atletii vrinceni la nationalele de copii: o medalie de aur, patru de argint si doua de bronz

Atletii vrinceni au avut o comportare remarcabila la nationalele de atletism ce s-au desfasurat timp de doua zile la Bucuresti. Maria Madalina Bindac, de la CSS Adjud, a devenit campioana Romaniei la copii 1, in urma concursului ce a avut loc la Bucuresti. Aceasta a aruncat sulita la 35.35 metri si a depasit-o cu aproape cinci metri pe Gabriela Dobre - CSS Tirgoviste. Performanta sportivei adjudene a fost completata de medalia de bronz obtinuta de colega sa de club, Raluca Vrabie, care a aruncat 29,26 metri. Cele doua sportive sint pregatite la Adjud de Camelia Ciortan. Ieri, clubul din Adjud a reusit alte doua medalii de argint. In proba de triatlon copii 3, Ionela Tumurica s-a clasat pe locul secund, la fel ca si colegul sau, Ionut Robert Bejan care s-a clasat al doilea in proba de aruncare a sulitei la copii 2. "Nu putem fi decit bucurosi si asteptam ca la nationalele de juniori I, de la finalul acestei saptamini, sportiva noastra, Andreea Roman, sa devina la rindul sau campioana nationala", ne-a spus Gheorghe Catrinescu, directorul CSS Adjud. Cei doi sportivi sint pregatiti de Camelia Ciortan. Ziua de ieri a fost favorabila si pentru cluburile din Focsani. La lungime masculin, la copii II, Nelu Stoica - CS Unirea Focsani s-a clasat pe locul doi cu o saritura de 4,36 metri. Razvan Vasiliu, de la LPS Focsani, a cistigat medalia de bronz in proba de 500 de metri copii 2. Duminica, Alexandru Arbunescu, de la LPS CSM 2007, a obtinut medalia de argint in proba de 80 de metri. Acesta a alergat distanta in 10,26 secunde. Sportivul este pregatit de Gabi Alecsandrescu si Marius Batog. Alte rezultate notabile au fost obtinute de urmatorii sportivi: Alexandra Visan - LPS Focsani - locul sase la aruncarea greutatii, Stefan Drimba - LPS Focsani - locul sapte la greutate, Andreea Antonache si Catalina Mazareanu - LPS Focsani locurile 5 si 6 la 150 metri si stafeta fete de la LPS Focsani - locul cinci. La finalul acestei saptamini, la Bucuresti au loc nationalele rezervate juniorilor I. Cluburile vrincene vor trimite mai multi reprezentanti la concurs. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.