Sport

CSM Focsani a cistigat festivalul fotbalului la grupa 2002

Dan Chiriac
27 iun 2011 1065 vizualizări
Echipa condusa de Elvis Ilas continua sa cistige turneu dupa turneu

Echipa de copii nascuti in anul 2002 de la CSM Focsani a cistigat festivalul fotbalului focsanean, competitie desfasurata timp de trei zile la stadionul "Milcovul". Formatia pregatita de Elvis Ilas a reusit sa invinga toti adversarii din grupa si sa se claseze la final pe primul loc. CSM Focsani continua astfel seria de victorii obtinute in turneele la care participa. Focsanenii au cistigat in ultimele luni Brasov Indoor Cup, dar si puternicul turneu de la Piatra Neamt desfasurat in urma cu trei saptamini. Premierea echipei cistigatoare a fost facuta la Promenada Mall. Jucatorul echipei focsanene, Razvan Stefanescu, fiul comisarului de politie Gabi Stefanescu, a fost declarat cel mai bun portar al turneului. Grupa 2003 de la Prosport Focsani s-a clasat pe locul trei la finalul turneului. Doi portari de la clubul condus de Laurentiu Muscalu au fost declarati cei mai buni pe postul lor, Mihai Mirica - grupa 2000 si Robert Ilie - 2004. Festivalul fotbalului focsanean s-a terminat astfel: la grupa 2000 - 1. Petrolul 95 Ploiesti 2. Sageata Tecuci, 3. CSS Tirgoviste, grupa 2001 - Scoala de Fotbal "Marius Baciu", Proluceafarul Bucuresti, Stars Braila, grupa 2002 - CSM Focsani, Otelul Galati, Viitorul Voluntari, grupa 2003 - Stars Braila, Otelul, Prosport Focsani, grupa 2004 - Timpa Brasov, Sportul Studentesc, Steaua Dunarii Galati. Competitia a fost organizata de Scoala de Fotbal "Prosport" si UMO Serv, iar parteneri au fost Promenada Mall, Ana Sport si AJF Vrancea. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.