Sport

Golestiul a cistigat totul in fotbalul judetean

Dan Chiriac
27 iun 2011 691 vizualizări
National Golesti - Energia Vulturu 4 - 3 (2 - 1), in finala Cupei Romaniei, faza judeteana

Finala Cupei Romaniei faza judeteana a revenit in acest an echipei National Golesti care a cistigat cu scorul de 4 - 3 partida jucata simbata cu Energia Vulturu. Golestenii au demonstrat ca au cea mai buna echipa din judet si au obtinut un succes meritat, pus la indoiala doar 20 de minute in repriza a doua, cind formatia din Vulturu a reusit sa revina de la 1-3. Inceputul meciului le-a apartinut golestenilor care au deschis scorul repede prin Daniel Cretu, golgheterul Ligii a patra, care a reluat cu capul in plasa. Acelasi jucator a dus apoi scorul la 2 - 0 cu un sut care a spart la propriu plasa portii adverse. Centralul partidei, Mihai Gica, a prelungit prima repriza cu un minut, iar Burcacel a redus din diferenta cu un lob peste portarul Aldea. Meciul a parut terminat dupa ce Daniel Cretu a reusit tripla in minutul 50, dupa o invalmaseala in careul formatiei adverse. Energia Vulturu a oferit apoi 20 de minute de fotbal, in care au ratat doua ocazii de gol si au punctat de doua ori prin Popa si Toader. Ultimul a reusit golul meciului cu un sut sub transversala de la marginea careului de 16 metri. Toata lumea astepta prelungirile, numai ca Marius Bodoc a reusit sa marcheze cu sapte minute inainte de final. Golestenii s-au bucurat din plin de victoria obtinuta, iar la final jucatorii i-au aruncat in aer pe primarul si viceprimarul localitatii. National Golesti a jucat cu: Aldea "" Chetreanu, Vlase, Radu, Mariutei "" Alecsandrescu, Chivu, Petrica Ioan, Curteanu (63 Sergiu Sava) "" Cretu (89 Maican), Bodoc. Antrenori: Viorel Paizan si Radu Chiriac. Energia Vulturu a raspuns cu: Trifan "" Apostol (46 Popa), Nechifor, Panescu, Argeseanu "" Malinas, Vrabie (79 Singerean), Huzuneanu (65 Barbu), Toader "" Burcacel, Badiu (85 Claudiu Sava). Antrenori: Claudiu Manta si Iulian Iacob.

In pauza meciului, Asociatia Judeteana de Fotbal Vrancea a organizat o festivitate de retragere pentru cei doi arbitri asistenti ai meciului. Danut Dumitriu si Luci Stanila au primit o diploma, o cupa, flori, dar si felicitari pentru toata activitatea din partea presedintelui AJF Vrancea, Dan Dumitru si a vicepresedintelui Jani Oltianu. Cei doi au premiat la final si echipele, fiecare jucator fiind cadorist cu cite o diploma si o medalie. Danut Dumitriu a fost timp de opt ani arbitru in Liga a doua de fotbal, dar a pierdut locul pentru ca a depasit virsta maxima adminsa. Si Luci Stanila a iesit de pe scena arbitrajului de liga a treia dupa ce a implinit virsta de 34 de ani, maximul admis in acest esalon.


Procesul Etapei la banchetul arbitrilor


Arbitrii vrinceni au petrecut simbata seara, imediat dupa terminarea meciului, la restaurantul Lido din Focsani. Acestia au venit insotiti de sotii si prietene si s-au distrat pina dimineata. Cavalerii fluierului au avut mai multe momente improvizate, cel mai aplaudat fiind cel realizat de Florin Danciu, care i-a luat rolul lui Ovidiu Ioanitoaia de la "Procesul etapei". Emisiunea a dezbatut problemele fotbalului judetean, iar cei prezenti au aplaudat momentele de umor din cadrul scenetei. Cei doi arbitri care s-au retras din activitate au fost felicitati si de colegii lor. Atmosfera a fost intretinuta de o formatie din Focsani care a cintat melodii de tot felul si i-a tinut pe arbitri aproape numai pe ringul de dans. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.