Sport

Judoka si atletii vrinceni in cautarea unor noi titluri nationale

Dan Chiriac
25 iun 2011 675 vizualizări
Sportivii vrinceni incearca sa imbunatateasca palmaresul judetului in competitiile nationale u judoka se intrec la categoria sub 13 ani, iar atletii la copii 1,2 si 3

Timp de trei zile, la Bucuresti si Deva, sportivii de la LPS, CSM si CS Unirea incearca sa imbunatateasca palmaresul sportului vrincean in 2011. Judoul din Vrancea este in fata unei noi performante notabile. Azi si miine, la Deva, judoka care nu au implinit 13 ani se bat pentru titlurile nationale. "Asteptarile sint mari, dar nu putem estima cite medalii vom obtine. Speram sa repetam sau chiar sa depasim bilantul de la nationalele U 11, atunci cind delegatia noastra a obtinut patru medalii de aur, una de argint si doua de bronz", ne-a spus antrenorul Stanica Grosu. Sportivii de la U 13 s-au pregatit toata saptamina in sala de judo si au privit cu "invidie" medaliile colegilor mai mici. Au promis ca vor aduce la rindul lor mai multe medalii pentru judoul din Vrancea. Azi, la Deva vor avea loc finalele individuale, in care delegatia vrinceana va fi reprezentata de 25 de sportivi. Miine, va avea loc si finala pe echipe, unde focsanenii pornesc cu sanse reale pentru a obtine o medalie.


Fuga dupa aur, pe stadionul "Iolanda Balas-Sotter"


Atletii vrinceni de la LPS CSM Focsani 2007 si CS Unirea Focsani vor participa miine si luni la campionatul national de copii 1, 2 si 3, care are loc la Bucuresti. Clubul LPS CSM Focsani este reprezentat de 12 sportivi, care vor incerca sa aduca medalii pentru delegatia condusa de antrenorii Marius Batog, Gabi Alecsandrescu si Gicu Alecsandrescu. "Este o competitie foarte puternica, dar speram ca atletii nostri sa repete evolutiile bune de la faza de zona si sa se intoarca cu medalii de la Bucuresti", ne-a spus antrenorul Marius Batog. Alexandru Arbunescu, Mihai Vasiliu, Vlad Cristian, Catalin Mazareanu, la 150 de metri dar si Stefan Drimba in proba de aruncare a greutatii sint marile sperante ale delegatiei vrincene. Acestia au cistigat faza de zona ce a avut loc in urma cu doua saptamini in Capitala. De asemenea, delegatia vrinceana se bazeaza pe Loredana Traistaru, Malina Lupu, Ioana Galea, Maria Bercuci, Carmen Dragulin, Gabriel Arbunescu, George Golesteanu, Andreea Antonache, Ana Banciu, Alexandra Banciu si Vanesa Girneata, tot in proba de 150 de metri. La rindul sau, CS Unirea Focsani, va avea patru atleti la faza finala a nationalelor. Tot la finalul acestei saptamini, la Bucuresti se va desfasura si un Grand Prix rezervat juniorilor III. Zece sportivi de la LPS CSM si CS Unirea Focsani vor concura in probele programate pe stadionul "Iolanda Balas-Soter". (Dan CHIRIAC)







În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.