Sport

Acuzat de furt in timp ce facea dragoste

Cristi Irimia
8 mar 2005 652 vizualizări
Stefan Dinu, fotbalistul Energiei Vulturu, a fost trimis ieri in judecata. Parchetul il acuza ca i-a sustras telefonul mobil prietenei sale.


Stefan Dinu (stinga), pe cind juca la AS Cimpineanca


Stefan Dinu, jucator legitimat la divizionara C Energia Vulturu, a fost trimis in judecata pentru ca i-a furat telefonul celular prietenei sale, Iuliana S., cu care tocmai facuse dragoste in Casa de Cultura a Sindicatelor din Focsani. Fotbalistul a profitat de neatentia partenerei sale, chiar in timp ce intretineau raporturi sexuale, dupa cum a marturisit in timpul anchetei. Evenimentul s-a petrecut in luna noiembrie a anului trecut, iar Dinu si-a recunoscut fapta, dupa ce a fost reclamat la Politie chiar de prietena sa. Cei doi s-au intilnit mai intii intr-un bar focsanean, de unde au plecta apoi decisi sa se distreze. Pina la urma, distractia l-a costat pe jucator, iar tinara si-a dat seama ca a facut o mare greseala avind incredere in cel pe care si-l credea prieten, desi se cunostea cu el de mai mult timp.

Ulterior, Dinu a vindut telefonul mobil furat, lucru recunoscut in fata anchetatorilor.

Dinu este fundas dreapta, are 25 de ani si a trecut pe la mai multe echipe din esalonul patru vrincean, pina sa fie legitimat de Energia.

In zilele urmatoare, actionarii echipei de fotbal vor decide daca il vor mai pastra in lot pe jucator dupa cele intimplate: "Cine a gresit, trebuie sa plateasca", a spus antrenorul formatiei vrincene, Petrache Gurguiatu.

Dinu este angajat la Compania de Utilitati Publice si mai are un dosar la Tribunal, dupa ce a provocat un accident de circulatie in vara anului trecut.

Fotbalistul nu a putut fi contactat ieri pentru a-si spune punctul de vedere si nici Dan Dumitru, patronul Energiei, aflat in Italia.

Daca va fi gasit vinovat, Dinu risca sa stea pina la 15 ani in inchisoare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.