Sport

Cum stam la capitolul jucatori?

Cristi Irimia
8 mar 2005 848 vizualizări
Astazi puteti citi o scurta analiza a modului in care jucatorii Unirii au evoluat in ultima partida amicala, cu Gloria Buzau (1 - 0)

Pina la debutul returului au mai ramas 4 zile, timp in care tehnicienii Unirii Focsani se vor gindi care va fi "unsprezecele" care va fi aruncat in lupta impotriva Daciei Unirea Braila (locul 5 in B1).

Jucatorii folositi in partida cu Gloria Buzau au fost urmatorii:

- Panfil (78 Cr. Ionel) - I. Constantinescu (32 Bodoc), Dogaru, Dinu, Sararu (78 E. Chivu) - Ciuteanu (78 Caruntu), Vrabie (64 Ungureanu), P. Ioan (47 B. Petre), M. Gheorghe (46 C. Gherghe) - Ionica (78 Botezatu), M. Dumitru (55 Covaci).

Mai jos, puteti citi caracterizarile fotbalistilor pentru partida cu Gloria.


Cum au jucat fotbalistii Unirii:

- Florian Panfil - A avut citeva iesiri hazardate din poarta, insa s-a descurcat bine cu suturile de la distanta. In partidele oficiale trebuie sa fie mai serios chiar si in situatiile aparent simple.

- Ionut Constantinescu - A jucat doar jumatate de ora, timp in care n-a avut prea mult de lucru. Ramine favorit la titularizare in raport cu Marius Bodoc

- Dorin Dogaru - Eficient ca de obicei in jocul defensiv este indispensabil Unirii. Nu are probleme in a rezolva situatiile mai dificile care apar pe parcursul meciului.

- Ciprian Dinu - A jucat bine si nu s-a complicat. Va fi titular in meciul cu Dacia Unirea Braila, din prima etapa.

- Florin Sararu - Si el va fi titular, mai ales ca s-a renuntat la Braguta, iar Emilian Chivu nu are, deocamdata, experienta la nivelul esalonului secund.

- Victor Ciuteanu - A marcat golul victoriei cu Gloria si va avea atit sarcini ofensive, cit si defensive, in strategia impusa de Ionel Augustin.

- Adrian Vrabie - N-a iesit prea mult in evidenta in mod pozitiv, mai ales ca nu si-a adus aportul in ceea ce priveste fazele ofensive. Ar putea pierde postul de titular in favoarea lui Marian Ungureanu.

- Petrica Ioan - Jucator cu experienta, a drenat actiunile de la mijlocul terenului. N-ar strica daca ar incerca sa traga la poarta macar de 2 - 3 ori pe meci.

- Mircea Gheorghe - Uneori pare rupt de ceilalti coechipieri. Este clar ca nu mai joaca asa cum o facea in primul sezon la Unirea.

- Marinica Ionica - A avut momente in care ne-a amintit de atacantul solid care poate patrunde decis catre poarta adversa. Din pacate, nu marcheaza si acest lucru conteaza pentru un virf.

- Marius Dumitru - A gresit multe mingi utile si nu pare a fi deloc in forma. Nu va fi titular.

- Cristinel Ionel - Nu a fost foarte solicitat dupa ce i-a luat locul lui Panfil. Va fi unica rezerva a Unirii pe postul de portar, de aceea trebuie sa fie mereu pregatit sa intre in poarta in cazul unei accidentari sau suspendari a titularului postului.

- Marius Bodoc - A gresit uneori in partida cu Gloria, desi a avut timp la dispozitie sa-l convinga pe Augustin ca merita sa joace titular in locul lui Ionut Constantinescu. Se pare ca n-a reusit.

- Costica Gherghe - Cu siguranta va fi folosit din primul minut in prima etapa a returului. Are ceva din fuleul lui George Radu, fost golgeter al Unirii in urma cu citiva ani. Viteza si tehnica il avantajeaza, nu insa si precizia suturilor. Este insa o solutie.

- Marian Covaci - I-au reusit citeva combinatii cu Gherghe si a dinamizat jocul ofensiv al Unirii. Reprezinta o solutie pentru atac, insa nu pentru 90 de minute.

- Marian Ungureanu - Excelent la recuperare, dar si la faza ofensiva. Are sanse mari sa-i ia locul in primul "unsprezece" lui Vrabie, care a evoluat sters in precedentele jocuri amicale.

- Emilian Chivu - Are timp sa capete experienta. Deocamdata trebuie sa se pregateasca pentru ca este un jucator de perspectiva.

- Andrei Caruntu - O solutie viabila atit pentru linia mediana, cit si pentru cea de atac. Nu pare a fi in urma cu pregatirea fizica.

- Ionut Botezatu - A gresit multe pase si pare iesit din forma. Totusi, daca nu s-ar complica prea mult pe teren si ar intra in combinatii cu atacantii, ar putea fi util.

- Bogdan Petre - N-a impresionat si sint sanse foarte mici sa fie pastrat in lot.

Cind are loc sedinta?

Omul de afaceri Liviu Jitea ne-a declarat ieri ca sedinta Consiliului de Administratie al Unirii Focsani va avea loc pina la inceperea returului Diviziei B, adica pina simbata, 12 martie: "Din pacate, am fost nevoit sa plec din nou din tara si nu am putut convoca sedinta CA. In aceste zile sigur ne vom intilni pentru a discuta problemele echipei. Vrem sa incepem campionatul cit mai bine si cred ca putem depasi momentele mai dificile prin care trecem", a spus Jitea.


Jocurile Unirii dinaintea returului:

- 4 - 1 cu Energia Vulturu (C2)

- 3 - 0 cu Olimpia Rm. Sarat (C2)

- 0 - 2 cu Poli Iasi (A)

- 1 - 0 cu Gloria Buzau (B1)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.