Sport

Incidentele de la Cirligele, judecate de Comisia de Disciplina

Dan Chiriac
21 iun 2011 553 vizualizări
Astazi, Comisia de Disciplina din cadrul AJF Vrancea va judeca incidentele produse in timpul si la finalul partidei dintre echipele Dinamo Cirligele si Energia Vulturu.

Echipa gazda va fi judecata pentru cele mai grave incidente produse in fotbalul judetean in ultimii ani si risca sa nu joace in sezonul viitor prea multe partide pe teren propriu. Daca in anii trecuti, "Kosovo" in fotbalul judetean era considerat stadionul din Bordeasca, in ultimii ani, cele mai multe probleme au aparut la Pufesti, Marasesti si Cirligele. Insa cele petrecute la Cirligele au depasit duminica toate episoadele negative petrecute pe terenurile de fotbal din judet in ultimii ani. Conducerea AJF Vrancea incearca sa elimine violentele de pe stadioanele de fotbal, astfel incit este de asteptat ca masurile Comisiei de Disciplina sa fie foarte dure. Cei patru jucatori eliminati si cei doi oficiali ai echipei din Cirligele trimisi in tribune risca sa fie suspendati multe etape si sa plateasca amenzi consistente pentru gesturile facute la partida de duminica. De asemenea, pentru slaba organizare, echipa din Cirligele risca o amenda foarte mare din partea Comisiei de Disciplina. Jucatorii din Cirligele vor fi judecati pe baza raportului intocmit de arbitrul Luci Sirbu si observatorul Stan Gheorghiu, care au consemnat si vorbele grele adresate de unii jucatori ai gazdelor conducerii AJF Vrancea. Ion Marin, unul dintre jucatorii gazdelor, a folosit un limbaj trivial in discutia cu supervizorul meciului, Dan Dumitru. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.