Sport

A pindit adversarul, l-a trimis acasa, dupa care a facut contestatie

Dan Chiriac
18 iun 2011 689 vizualizări
Conform regulamentului, orice jucator contestat are obligatia sa se prezinte in fata arbitrilor

Meciul de fotbal dintre echipele de juniori A 1 de la AS FC Unirea Focsani si Gloria Ivesti s-a incheiat cu tentativa delegatului formatiei oaspete de a cistiga meciul la masa verde. Meciul propriu-zis a fost dominat de la un capat la altul de echipa focsaneana, care s-a impus cu 4 - 2, dupa ce la pauza scorul era 2 - 1. Golurile au fost reusite de Craciun - 2 si Barbieru -2. Focsanenii au ratat alte ocazii clare de gol, lasind inca deschisa calificarea pentru meciul retur. Echipa AS FC Unirea Focsani a avut insa o mare surpriza la finalul partidei. Delegatul oaspetilor s-a plimbat pe la vestiare, "pindind" efectiv echipa gazda cind pleaca de la teren. La orele 19.53, delegatul focsanenilor a ridicat carnetele de legitimare, iar jucatorii au plecat acasa. Numai ca reprezentantul galatenilor a formulat la orele 20.10 o contestatie impotriva a opt jucatori focsaneni, stiind ca acestia au plecat de la stadion si nu au cum sa se prezinte la foaie. Galatenii au sperat in acest fel sa cistige meciul. Conform regulamentului, orice jucator contestat are obligatia sa se prezinte in fata arbitrilor. Ce au uitat insa oaspetii este faptul ca o contestatie se poate formula doar inainte de inminarea carnetelor de legitimare. Din acest motiv, Federatia Romana de Fotbal a decis sa pastreze rezultatul din teren. Ramine de vazut ce se va intimpla miine, de la orele 17.30, la Ivesti, cind se va juca returul. Meciul va fi condus de o brigada din Braila, avindu-l la centru pe Ionut Smeu. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.