Sport

Sportivii vrinceni, in cautare de medalii la nationale

Dan Chiriac
18 iun 2011 531 vizualizări
Judetul Vrancea spera la cinci - sase medalii nationale la competitiile de judo, atletism, gimnastica si tir u intrecerile au inceput aseara si se vor termina miine, cind delegatiile vrincene isi vor face bilantul Azi si miine vor fi doua zile pline pentru sportivii vrinceni, care vor incerca sa obtina cit mai multe medalii la nationale.

Atletii, gimnastele, judoka si tragatorii de la cluburile din judet vor participa la finale care vor avea loc la Bucuresti, Deva si Constanta. Atletii vrinceni vor reprezenta cluburile la campionatele nationale de juniori II care au inceput aseara la Bucuresti. Trei sportivi de la CSS Adjud vor incerca sa obtina medalii in proba de aruncare a sulitei. Catalin Zaharia si Cosmin Cimpeanu, antrenati de Ioan Ciortan, dar si Alexandra Sava - pregatita de Gheorghe Catrinescu, sint sperantele adjudenilor la aceasta competitie. La intrecerile de la Bucuresti vor participa si atletii de la LPS CSM Focsani 2007 si CS Unirea Focsani. Nicoleta Coman - 2.000 metri obstacole si 800 metri, Adi Andronache si Cosmin Mustata - 800 metri au alergat aseara sau o vor face in aceasta dimineata pentru o medalie in contul clubului LPS CSM 2007. "Speram la medalii. Coman si Mustata au posibilitatea sa alerge si sa obtina un loc pe podium", ne-a spus antrenorul Gicu Alecsandrescu. Gimnastele de la CSSG Focsani au inceput ieri dupa-amiaza nationalele de junioare de la Deva. La nivelul trei si patru avem o echipa formata din Aida Orheanu, Diana Damian, tripletele Postolache si Madalina Racos. La junioare II, CSSG Focsani se bazeaza pe Georgiana Ciubotaru si Denisa Nastase. Andreea Rotaru va reprezenta Focsaniul la junioare I. In schimb, Maria Rauta este plecata la o intilnire a lotului national in Anglia si nu poate participa la nationale. "In total avem noua sportive si ne propunem un loc pe podium. Probabil ca va fi greu sa depasim Deva care are multe componente ale lotului national", ne-a spus Adriana Lescovar, directoarea de la CSS Gimanstica Focsani.


Micii judoka lupta pe litoral


Micii judoka de la categoria sub 11 ani lupta azi si miine la finala nationala de la Techirghiol, in judetul Constanta. Aseara a avut loc cintarul oficial. Azi e programat concursul individual, iar duminica cel pe echipe. "Avem ca obiectiv doua-trei medalii, daca se poate si de aur. Sintem 28 de sportivi din Vrancea", ne-a spus antrenorul Stanica Grosu. Tragatorii de la CS Unirea Focsani participa la o noua etapa a campionatului national de tir rezervata juniorilor si seniorilor. Competitia se va desfasura in Poligonul "Omega Tehnoton" din Iasi. O parte din finalele juniorilor au avut loc aseara, dupa inchiderea editiei. Azi si miine se desfasoara alte sapte finale. Federatia Romana de Tir organizeaza mai multe etape ale campionatului national, urmind ca la final sa fie alcatuit clasamentul final al sezonului. Alin Moldoveanu, focsaneanul legitimat la Iasi, domina cu autoritate competitiile interne. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.