Sport

Concurentii de la Focsani Garros joaca la Cupa George Bucuroiu

Dan Chiriac
18 iun 2011 698 vizualizări
Finalele celor cinci categorii se joaca duminica dimineata

In aceste zile se implinesc trei ani de la tragicul accident rutier in care a murit antrenorul de tenis George Bucuroiu. Memoria acestuia este cinstita in fiecare an prin mai multe competitii care au loc la terenurile de tenis din Complexul Sportiv "Milcovul". Azi si miine, pe zgura din Sud vor avea loc fazele finale ale unui turneu de veterani. Acesta este organizat pe mai multe categorii de virsta in memoria lui George Bucuroiu. Focsaniul este reprezentat la aceasta intrecere de nume "sonore" din oras, care se intrec concomitent si la turneul "Focsani Garros". Constantin Ciocirlan, fostul sef al Garzii Financiare, Ovidiu Racosanu - fostul sef interimar de la Casa de Asigurari de Sanatate Vrancea, procurorul Cristi Margel, Costel Voinea, tatal lui Adrian Voinea, Doru Simiz, patronul de la fabrica Pandora, Marius Craciun, patronul de la Hunters Vinatori, Vasile Burga, fostul jucator de fotbal al echipei Unirea Focsani, in prezent presedintele Comisiei de Disciplina din cadrul AJF Vrancea, fostul mare portar al Unirii Focsani, Ion Paraschiv, dar si omul de afaceri Catalin Busca pot fi vazuti jucind tenis in compania unor jucatori din Onesti, Bucuresti sau Iasi. Un obisnuit al turneului de la Focsani, jurnalistul Cristian Tudor Popescu, nu a venit in acest an la competitie. Azi sint programate partidele din sferturi si semifinale, urmind ca miine dimineata sa se desfasoare finalele la cele cinci categorii de virsta. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.