Sport

Patru rugbysti focsaneni joaca cu echipa secunda a Africii de Sud

Dan Chiriac
15 iun 2011 760 vizualizări
Patru rugbysti focsaneni, selectionati in echipa nationala a Romaniei, se pregatesc pentru un meci important din cariera lor.

In aceasta seara, de la orele 19.00, pe stadionul "Arcul de Triumf" din Capitala, nationala tarii noastre va da piept cu SA Kings, echipa secunda a Africii de Sud, una dintre cele trei mari puteri din rugby-ul mondial. Valentin Ursache, Daniel Ianus, Dragos Dima si Stefan Ciuntu, toti formati la Liceul cu Program Sportiv Focsani, se afla in fata unui test foarte important. Primii doi au fost titulari in nationala Romaniei in meciul de debut de la IRB Cup, disputat vinerea trecuta in compania Namibiei. Romania a invins cu 13-11. Dragos Dima a fost doar rezerva la meciul respectiv. Turneul de la Bucuresti va mai cuprinde o etapa care se va desfasura duminica. Aceasta competitie reprezinta un ultim test inaintea meciurilor de la Cupa Mondiala. Romania s-a calificat din nou la competitia suprema, fiind una dintre putinele natiuni prezente la toate editiile desfasurate pina acum. Toti cei patru jucatori focsaneni sint in vederea celor doi selectioneri si pentru Cupa Mondiala, care va incepe in luna septembrie. Romania va juca pe 10 septembrie cu Scotia, pe 17 septembrie cu Argentina, pe 24 septembrie cu Anglia si pe 28 septembrie cu Georgia. Obiectivul rugbystilor romani este o victorie in meciul cu Georgia si comportari meritorii in fata celor trei echipe ce fac parte din elita rugbyului mondial. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 3 ore, 39 minute, 8 secunde
Echipa South African Kings este o echipa de club (de fapt, o selectionata regionala) din Africa de Sud si NU echipa secunda a Africii de Sud. Echipa secunda a africii de sud se cheama Emerging citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.