Sport

Times Pub, campioana primei editii a campionatului de minifotbal

Dan Chiriac
14 iun 2011 1277 vizualizări
In finala, aceasta a invins cu 3 - 0 pe GS Mobile

Prima editie a campionatului judetean de minifotbal s-a incheiat duminica seara cu victoria echipei Times Pub. Aceasta a invins in finala mare formatia GSM Mobile, cu scorul de 3 - 0, dupa golurile marcate de Neacsu, Dumitriu si Tugurlan. Formata pe scheletul echipei de Liga a patra Soimii Narujei, echipa de la Times a dominat finala de la un capat la altul si a profitat si de oboseala jucatorilor adversi. Echipa GS Mobile a fost alcatuita in mare parte din jucatorii de la National Golesti, care au jucat patru meciuri in cinci zile, atit la teren mare cit si la minifotbal. In finala mica a intrecerii IPA Jandarmii a trecut cu 2 - 1 de Teomax, echipa care a terminat sezonul regulat pe primul loc si era privita de toata lumea ca mare favorita. Festivitatea de premiere a avut loc in cadrul complexului acvatic "Aqualand". Organizatorul principal, Cristi Vasile, a oferit premii speciale ziaristilor, dar si arbitrilor care au condus partidele de la acest turneu. Florin Tudosa, Octavian Bucataru, Ionut Paraschiv, Ionut Ungureanu si Ionut Gheorghita si-au cerut "scuze" echipelor pentru greselile neintentionate de pe parcursul competitiei. Cel mai bun portar a fost desemnat Mihai Burdujel de la Teomax, iar golgheter Razvan Craciun, care a primit si un telefon mobil din partea celor de la GS Mobile. Premierea echipelor de pe podium a incheiat aceasta editie de campionat. Finalistele vor primi si cite un echipament sportiv. Cei de la Times Pub au desfacut sampania oferita de organizatori. Petrecerea a continuat la Times, acolo unde campionii au facut o baie in piscina, in ciuda frigului de afara. Campioana judetului Vrancea va juca vineri la Galati, prima mansa a barajului pentru calificarea la turneul final. Atletico Abcoz este campioana judetului vecin. Mansa retur va avea loc luni 20 iunie, la Focsani. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.