Sport

32 de medalii pentru judoka la turneul de la Rimnicu Sarat

Dan Chiriac
14 iun 2011 781 vizualizări
Judoka de la LPS CSM Focsani au dominat turneul de judo disputat la Rimnicu Sarat la finalul saptaminii trecute si care a fost rezervat copiilor de 11 si 13 ani.

13 sportivi focsaneni au reusit sa cistige intrecerea la care au luat parte sportivi de la cluburi din sud-estul tarii. Clubul focsanean a obtinut si opt medalii de argint si 11 medalii de bronz, fiind una dintre cele mai puternice delegatii de la acest turneu. Judoka de la Liceul cu Program Sportiv Focsani sint antrenati de Stanica Grosu, Dumitru Zisu, Iulian Surla si Marinel Palade. "A fost o utila competitie de pregatire in vederea nationalelor U 11 de la Constanta de la finalul acestei saptamini. De asemenea, ne pregatim si pentru finala de la U 13 care se va desfasura saptamina viitoare la Deva", ne-a spus antrenorul Stanica Grosu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.