Sport

Focsaniul a cistigat turneul de old-boys de la Soveja

Dan Chiriac
13 iun 2011 1597 vizualizări
Trei echipe de minifotbal old-boys din Focsani, Soveja si Tecuci s-au intrecut vineri seara intr-un turneu desfasurat la Soveja pe terenul sintetic de la o pensiune turistica

Competitia a devenit deja o traditie, jucatorii celor trei echipe intilnindu-se in mod constant in cele trei localitati pentru partide de fotbal. Traditia intilnirilor incepe din anul 1993, cind fostul director de la Curtea de Conturi, Costel Davidescu, a initiat "infratirea" dintre Focsani si Tecuci, orasul galatean fiind reprezentat de Tavi Guritoiu. Ulterior, la aceasta competitie s-a alaturat si echipa din Soveja. Desi a plouat torential, jucatorii nu s-au ferit sa se schimbe in echipament sportiv si sa incinga trei meciuri de fotbal desfasurate pe parcursul a 30 de minute fiecare. Primul joc a a adus fata in fata echipele din Soveja si Tecuci. Desi au condus constant la un gol, gazdele au pierdut in cele din urma cu 6-5. Soveja i-a avut in teren pe Daniellete Iorga, Lucian Zamfir, Liviu Tutui, Sorin Dobrin, Marius Dudu, Ovidiu Ghenuche, Gicu Ghetu. Tot la un gol a reusit sa invinga si echipa din Focsani in intilnirea cu gazdele de la Soveja, scor 7-6. Finala turneului a adus fata in fata Focsaniul si Tecuciul. Focsanenii au dominat meciul si au condus chiar si la patru goluri diferenta. Scorul final, 7 - 5, a adus victoria finala celor din Focsani, in rindul carora au jucat printre altii Ionica Serea, Jani Oltianu, Fane Chelmus, Marian Ionescu, Marian Spinu, Adrian Radu. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.