Sport

Finala Ligii a patra a ajuns in fata finalei

Dan Chiriac
8 iun 2011 920 vizualizări
National Golesti - Viitorul Homocea, azi, de la orele 17.30, pe stadionul Energia din Vulturu Viitorul Homocea si National Golesti se vor lupta azi pentru cistigarea Ligii a patra la fotbal

Cele doua echipe au facut parte din seria nord a campionatului si s-au intilnit in alte doua jocuri disputate in sezonul regulat. In tur, Viitorul Homocea si National au incheiat la egalitate, scor 1 - 1, meciul jucat la lumina reflectoarelor. Gazdele au condus cu 1 - 0, dar golestenii au egalat dupa doar citeva minute. In partida retur, National Golesti a invins la pas, scor 5 - 0. De altfel, echipa de linga Focsani este marea favorita a meciului de azi tinind cont de parcursul aproape fara greseala din acest sezon. Nu trebuie uitat insa ca anul trecut in play-off, Viitorul Homocea a invins cu 5 - 2 in intilnirea directa, desi tot golesteneii porneau cu prima sansa. Homocea ar putea incepe meciul cu urmatoarea formatie: Atomei - Stefan, M. Tabacaru, Petrea, Ghioc - Gutu, Dascalu, I. Tabacaru, Manoliu - Traistaru, Toader. National Golesti anunta urmatorul "11": Aldea - Chetreanu, Vlase, Radu, Sararu - Alecsandrescu, P. Ioan, Curteanu, Chivu - Cretu, Bodoc. Invingatoarea finalei va reprezenta Vrancea la barajul de promovare care va avea loc pe 15 iunie la Bacau. Reprezentanta Vrancei va juca cu Metalul Toflea - Galati. Cele doua finaliste ale Ligii a patra sint obligate sa aiba la finala Ligii a patra cite un asistent medical, dar si un politist. De asemenea, cele doua echipe vor achita inainte de meci suma de 400 de lei, contravaloarea baremului de arbitraj si a cheltuielilor de organizare. Brigada de arbitri va fi formata din Alin Samoila, Luci Sirbu, Danut Dumitriu. Observatori au fost desemnati Cristi Rusu si Vasile Burga. AJF Vrancea invita delegatii de la toate echipele din Liga a patra la finala Ligii a patra care va avea loc la Vulturu. Inaintea finalei va fi organizat un meci de copii intre echipele CSM Focsani si Juventus Focsani, cu incepere de la orele 16.30. In pauza meciului, toti antrenorii care au obtinut licenta UEFA C vor primi cardurile de antrenor din partea presedintelui AJF Vrancea, Dan Dumitru si a presedintelui Comisiei Tehnice, Viorel Paizan. De asemenea, AJF Vrancea va acorda cu acest prilej titlul de golgheter al Ligii a patra. Jucatorul celor de la National Golesti, Daniel Cretu, a marcat peste 50 de goluri in aceasta editie de campionat. De asemenea, primele doua clasate vor primi din partea conducerii AJF Vrancea diplome si cupe. La meci sint asteptate si galeriile celor doua finaliste, microbistii din Golesti si Homocea anuntindu-si prezenta la Vulturu. Ramine de vazut daca favorita finalei, National Golesti, va confirma in aceasta partida sau va fi pusa in situatia de a pierde pentru al treilea an consecutiv prezenta la baraj. De partea cealalta, Viitorul Homocea nu are ce pierde si poate produce surpriza. Homocea ar putea arata inca odata ca la fotbal nici un meci nu seamana cu altul, iar invingatoarea poate fi oricare din cele doua combatante. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.