Sport

Crosul Olimpic, dominat de sportivii de performanta

Dan Chiriac
6 iun 2011 1497 vizualizări
Concursul s-a desfasurat pe trei categorii de virsta la feminin si masculin u surorile Prisacaru au dominat intrecerile la fete

Crosul Olimpic, desfasurat simbata dimineata pe traseul dintre Mausoleul Sud si Sala Polivalenta din Focsani, s-a dovedit a fi o reusita. In ciuda caldurii aproape insuportabile, sute de copii si elevi s-au inscris la startul acestei editii. Directorul Directiei pentru Tineret si Sport, Costi Ciuta, si inspectorul de specialitate, Dan Grigoras, au fost cei care au onorat intrecerea organizata in colaborare cu Academia Olimpica Romana "" filiala Vrancea. Competitia s-a desfasurat in cadrul "Saptaminii Olimpice", iar pe timpul desfasurarii concursului torta olimpica a stat aprinsa. Primii care au intrat in cursa au fost elevii claselor I-IV. La fete, cursa a fost cistigata de Andreea Antonache, Scoala nr. 8, care a trecut linia de sosire cu un mic avans in fata urmatoarelor doua clasate, Loredana Dristaru - Scoala "Ioan Basgan" si Elena Lupu - Marasesti. In cursa masculina s-a impus Adrian Guzu - Scoala "Duiliu Zamfirescu", urmat de Emilian Amarandei - Odobesti si Mihai Vasiliu - Scoala "Ioan Basgan". La rind au urmat copii de gimnaziu, care au reusit timpi mai buni si au fost felicitati la final de parinti, profesori sau colegi. La masculin, pe primele trei locuri s-au clasat Gheorghe Cristian - Scoala "Stefan cel Mare", Ionut Taban - Scoala nr. 7 si Ionut Grigore - Pufesti. La fete, pe primul loc s-a clasat Claudia Prisacaru - de la Scoala nr. 3, o sportiva de performanta care a obtinut pina acum multe rezultate notabile in competitiile nationale. Aceasta a fost urmata de Nicoleta Lungu - Marasesti, si Sorela Iordachescu - Scoala nr. 3, o alta sportiva care vrea sa faca performanta in atletism. La categoria elevilor de liceu, competitia feminina a fost dominata de Corina Prisacaru, de la Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi". Cu multe ore de antrenament in spate, Corina s-a luptat pentru victorie cu o alta sportiva cu rezultate notabile, Roberta Anghel, de la Colegiul Unirea. Pe locul trei s-a clasat Ana Margineanu- Liceul de Arte. La masculin, victoria i-a revenit lui Ionut Artenie, de la Grupul Scolar Auto, urmat de Iulian Staicu - Liceul Pedagogic si Vlad Dulcescu - LPS. Toti participantii au primit diplome dar si un tricou care sa aminteasca de competitie. Premierea a fost facuta de directorul Costi Ciuta. "A fost o actiune reusita, cu peste 150 de concurenti, fapt care ne arata ca atletismul este un sport care atrage", ne-a spus directorul DTS. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.