Sport

Memoriu impotriva arbitrului Chiriazic

Dan Chiriac
1 iun 2011 494 vizualizări
Meciul dintre CSM Focsani si FC Panciu nu s-a incheiat nici dupa aproape o saptamina. Conducerea echipei focsanene a decis sa faca memoriu impotriva arbitrului tulcean Chiriazic si a celor doi asistenti care au oficiat la acest meci

Focsanenii au vizionat caseta intilnirii si acuza maniera de arbitraj a intregii brigazi. Conducerea echipei din Focsani a contestat 15 faze din jocul de vineri si va prezenta imaginile video la Comisia Centrala a Arbitrilor. Focsanenii il acuza pe arbitrul tulcean ca nu a eliminat doi jucatori adversi in primele trei minute, dupa ce acestia si-au lovit sau calcat adversarul direct. De asemenea, CSM Focsani arata in memoriul ce va fi depus la CCA ca golurile doi si trei ale echipei din Panciu au fost marcate din pozitii suspecte de ofsaid, iar Adrian Toma a fost oprit nejustificat dintr-o actiune perpendiculara pe poarta la scorul de 1-2. Ramine de vazut ce raspuns va da CCA si daca brigada de arbitri va fi suspendata dupa acest joc, mai ales ca si echipa din Panciu a solicitat o lovitura de pedeapsa in prima repriza. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.