Sport

Se decid finalistele Ligii a patra

Dan Chiriac
1 iun 2011 481 vizualizări
Echipa de linga Focsani a cistigat cu 3 - 1, meciul tur, jucat la Slobozia Ciorasti

National Golesti si Vointa Slobozia Ciorasti se vor intilni azi in mansa retur a semifinalelor Ligii a patra. Meciul se va juca la Golesti, cu incepere de la orele 18.00. Simbata trecuta, Golestiul a cistigat prima mansa cu scorul de 3 - 1. Golurile au fost reusite de Dani Cretu - 39, 52 si Marius Bodoc - 59 respectiv Florin Ciubotaru - 80. Meciul de azi pare a fi la indemina echipei gazda, dar nu este exclusa nici o surpriza. A doua semifinala a Ligii a patra se va juca miine, de la orele 18.00, la Vulturu. Energia are de recuperat doua goluri in fata celor de la Viitorul Homocea. Comisia Judeteana de Arbitri a decis brigazile de arbitri care vor oficia la jocurile retur din play-off-ul Ligii a patra:

National Golesti - Vointa Slobozia Ciorasti - miercuri orele 18.00 - Gica Mihai - Danut Dumitriu - Florin Danciu. Observatori: Cristi Rusu, Ovidiu Rusu.

Energia Vulturu - Viitorul Homocea - joi orele 18.00 - Alin Samoila - Luci Sirbu - Cristi Voicu. Observatori: Vasile Burga, Stan Gheorghiu.

Asociatia Judeteana de Fotbal Vrancea a decis ca finala Ligii a patra sa se joace duminica 5 iunie, de la orele 18.00. Partida se va desfasura pe stadionul "Milcovul" din Focsani si va opune cele doua invingatoare a partidelor din semifinale. Cistigatoarea finalei va reprezenta Vrancea la barajul de promovare. Data a fost stabilita in functie de cerintele impuse de Federatia Romana de Fotbal. (Dan CHIRIAC)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.