Sport

Vrancea are campioni nationali la dans sportiv

Dan Chiriac
31 mai 2011 1095 vizualizări
Perechea Vlad Burlan - Andreea Nedelcu, de la clubul de dans sportiv Elite din Focsani, a devenit campioana nationala la categoria de virsta 16-18 ani

Succesul a fost obtinut la Bistrita, acolo unde au participat cele mai bune cupluri din tara la aceasta categorie. Rezultatul obtinut este remarcabil, mai ales ca vine sa confirme performantele obtinute in ultimii ani de dansul din Focsani. La finalul saptaminii trecute, la Campionatul National pe clase D si C, Clubul Elite din Focsani a reusit sa obtina titlul de campion national la dansuri standard categoria tineret, 16-18 ani , prin perechea Vlad Burlan si Andreea Nedelcu. "Perechea din Focsani s-a impus in fata a peste 24 de echipe de la cele mai bune cluburi din tara. Acest lucru vine ca o confirmare a rezultatelor foarte bune pe care le-a avut clubul Elite in acest an atit la competitiile nationale cit si la cele internationale. In 2010 clubul a mai avut o pereche campioana nationala la clasa E, 12-13 ani, dar si multe clasari pe podium la principalele concursuri de gen din tara", ne-a spus Iulian Mazilu, presedintele clubului Elite Focsani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 21 ore, 12 minute, 11 secunde
Felicitari. Ar trebui sa fie mandra Romania cu asemenea copii.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.