Sport

Victorie in sase minute!

Dan Chiriac
28 mai 2011 676 vizualizări
CSM Focsani - FC Panciu 1- 3 (1 - 0), in derby-ul judetean al echipelor din Liga a treia u condusi pina in minutul 81, oaspetii au revenit pe final u ambele echipe s-au salvat de la retrogradare inaintea ultimei etape

FC Panciu a cistigat aseara derby-ul judetului Vrancea, disputat in penultima etapa a Ligii a treia. Desi au condus pe tabela pina in minutul 81, focsanenii nu au rezistat si au primit trei goluri in doar sase minute. Partida a fost marcata de multe decizii controversate, focsanenii fiind cei mai vehementi la final. Cei din conducerea echipei din Focsani au acuzat ofsaid la golul doi al pancenilor, dar si un gol valabil marcat de Toma, in minutul 86, la scorul de 1-2. Si cei de la FC Panciu au cerut in prima repriza o lovitura de la 11 metri, dar arbitrul tulcean a acordat doar lovitura de colt. Meciul, urmarit de 500 de microbisti, a inceput destul de moale, ocaziile de poarta lipsind in primele 30 de minute. Apoi, Costin a ratat din fata portii deschiderea scorului, o faza parca trasa la indigo cu ratarea lui Bilasco din finala Cupei Romaniei. Cind toata lumea se pregatea de pauza, Madalin Predoiu a scapat singur, a intors un adversar si a trimis la coltul lung. 1 - 0, un scor care bucura majoritatea celor prezenti in tribunele stadionului Milcovul. Predoiu putea duce scorul la 2 - 0, in minutul 55, dar acesta a lovit cu piciorul o minge mult mai utila pentru o lovitura de cap. Finalul meciului a fost tensionat. Gurguiatu si-a incercat sutul dintr-o lovitura libera de la 25 de metri, dar Bors a fost la post. Apoi, un meci care se indrepta spre un 1 - 0 a fost schimbat in totalitate de executia de exceptie a lui Razvan Dutu. Intrat in teren de 20 de minute, acesta a prins un sut senzational de la 25 de metri si a egalat. Gazdele au acuzat socul si au cedat total. Dobrescu a marcat din fata portii, in minutul 83, la o faza la care banca gazdelor a cerut ofsaid. Trei minute mai tirziu, Toma a scapat singur, a marcat pentru 2 - 2, dar asistentul era cu steagul sus. O noua ocazie pentru gazde sa protesteze vehement. La faza urmatoare, Dobrescu a inchis tabela cu un sut sec din interiorul careului. La final, oaspetii au fost bucurosi, dar si focsanenii au avut motive de bucurie. CSM Focsani s-a salvat de la retrogradare indiferent de rezultatele ultimei etape. Focsanenii sint pe primul loc in clasamentul echipelor clasate pe locul 13 in cele sase serii din Liga a treia si nu mai pot retrograda indiferent de rezultatul partidei de la Galati, cu Politehnica, de vinerea viitoare. FC Panciu mai are de jucat doua meciuri acasa, marti cu Luceafarul Mihai Eminescu si vineri cu Rapid Suceava. CSM Focsani a jucat cu: Bors - Nistoroiu, Craciun , Stefan (90 Negoita), Dumitriu - Mindrescu, Suvac (87 Ciornei), Sontu (58 Milea), Sapunaru - Predoiu, Toma. FC Panciu a raspuns cu: Lazar - Parlac, Gurguiatu, Stan, Mihai - Stoian (50 Besa), Bira, Cioran (58 Dutu), Galateanu (65 Dobrescu) - Radu (87 Ionica), Costin. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.