Sport

Incepe lupta pentru cistigarea Ligii a patra

Dan Chiriac
28 mai 2011 570 vizualizări
azi si miine, de la orele 18.00 au loc partidele tur din semifinalele campionatului u la acest sfirsit de saptamina se joaca si patru partide din Cupa Romaniei

Azi si miine sint programate partidele tur din cadrul semifinalelor Ligii a patra la fotbal. Patru echipe se bat pentru titlul de campioana judeteana, fiecare avind sansa sa de a prinde barajul de promovare in Liga a treia. Azi, de la orele 18.00, la Slobozia Ciorasti are loc partida vedeta intre Vointa Slobozia Ciorasti si National Golesti. Cele doua echipe au in componenta jucatori care au evoluat in liga a treia la CSM Focsani si FC Panciu si au pretentii indreptatite la calificarea in finala. Miine seara se joaca si partida dintre Viitorul Homocea si Energia Vulturu. Partidele retur au loc la mijlocul saptaminii viitoare. Azi si miine au loc si patru partide din cadrul turului doi al Cupei Romaniei, faza judeteana. Azi, de la orele 18.00, pe stadionul din Tataranu, echipa locala joaca cu Soimii Naruja, o formatie care are stadionul in refacere si a ales sa joace partidele de acasa pe terenul adversarei. Miine, de la orele 11.00 au loc alte trei partide, capul de afis fiind meciul de la Gugesti, unde se intilnesc doua echipe care au avut un retur de campionat foarte bun.

Programul meciurilor din Cupa Romaniei si brigazile de arbitri:


1. Dinamo Cirligele - Vointa Slobozia Ciorasti - aminat


2. CSM 2 Focsani - Viitorul Homocea - aminat


3. Unirea Milcovul - Soimii Mircesti - duminica 29 mai orele 11.00 (Fl. Tudosa - D. Chiriac, G. Dumitru - G. Pais)


4. Soimii Naruja- Dinamo Tataranu - simbata 28 mai orele 18.00 - stadion Tataranu (O. Bucataru - Fl. Bouros - M. Andreevici - L. Stanila)


5. FC Sorste Bordeasca - FC Marasesti - duminica 29 mai, orele 11.00 (M. Ivanciu - A. Dumitrascu - Marius Stoica - S. Gheorghiu)


6. Victoria Gugesti - FC Balesti - duminica 29 mai, orele 11.00 (I. Gheorghita - D. Meirosu - R. Bratu - I. Basturea)


Partidele vor avea loc pe terenul primei echipe. Daca la finalul partidei scorul va fi egal se vor juca doua reprize de 15 minute. Daca egalitatea va persista se vor executa lovituri de departajare. Baremul de arbitraj se va plati cash, jumatate-jumatate, la finalul jocurilor. Fiecare echipa va achita suma de 160 de lei.


Play-off Liga a patra:


Simbata 28 mai 2011 "" orele 18.00: Vointa Slobozia Ciorasti- National Golesti (A. Samoila - L. Sirbu - Cr. Voicu - V. Burga - J.Oltianu)


Duminica 29 mai: orele 18.00: Viitorul Homocea "" Energia Vulturu (G. Mihai - D. Dumitriu - I. Paraschiv - Cr. Rusu, R. Cioran)


Baremul de arbitraj este de 400 de lei, brigada urmind a avea doi observatori, unul de joc si unul de arbitri. Baremul va fi platit de echipa gazda, in semifinale si in mod egal de cele doua echipe la finala. Cartonasele galbene si rosii din timpul sezonului se vor anula. In play-off, jucatorii care vor primi doua cartonase galbene in meciuri diferite vor fi suspendati la meciul urmator. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.