Sport

Rugbistii focsaneni au invins Baia Mare la turneul U18

Ciprian Fânaru
25 mai 2011 770 vizualizări
LPS Focsani - CSM Baia Mare 12 - 0, in primul meci din cadrul turneului final U18

Luni a debutat pe Stadionul Olimpia din Bucuresti turneul final al Campionatului National de Juniori sub 18 ani. Sesiunea de dimineata a fost deschisa de disputa dintre CSA CSS3 Steaua si CSS Viitorul Cluj, primul joc programat in Grupa Albastra. Meciul a fost dominat de echipa din Bucuresti, care s-a impus la o diferenta clara, scor 36 "" 0 pentru CSA CSS3 Steaua. Al doilea joc din Grupa Albastra a adus fata in fata echipa CSS Birlad si formatia Colegiului National "Aurel Vlaicu" din Capitala. Birladenii au fost net superiori la toate capitolele si au reusit sa invinga la o diferenta mult mai mare decit Steaua, pentru prima pozitie a clasamentului, scor CSS Birlad "" CNAV 52 "" 0. In clasament, CSS Birlad si Steaua isi impart primul loc la egalitate de puncte, 5, in timp ce Viitorul Cluj si CNAV sint pe ultima pozitie, fara nici un punct. In Grupa Rosie, meciurile de dupa-amiaza au inceput cu disputa dintre LPS Focsani si CSM Baia Mare. Scorul a fost destul de strins, desi victoria echipei din Focsani cu scorul de 12 "" 0 nu poate fi contestata, repriza secunda a fost mult mai echilibrata, formatia din Baia Mare iesind curajos la joc. A urmat jocul dintre CTMRTF Bucuresti si CSS Unirea Iasi, un meci de asemenea echilibrat, cu echipa bucuresteana mai buna la inceput si cu o revenire a jucatorilor din Iasi pe parcursul desfasurarii partidei. In final a fost 16 "" 10 pentru CTMRTF, formatie care se alatura pe prima pozitie a clasamentului echipei din Focsani (ambele au 4 puncte). Echipa din Iasi a adunat punctul bonus defensiv si se afla pe locul al treilea in grupa, in timp ce maramuresenii de la CSM Baia Mare incheie clasamentul fara nici un punct. Etapa urmatoare se deruleaza azi, 25 mai, cu partidele: CNAV "" CSA CSS3 Steaua (ora 09.30) si CSS Birlad "" CSS Viitorul Cluj in Grupa Albastra (ora 11.00), respectiv CSS Unirea Iasi "" LPS Focsani (ora 17.30) si CTMRTF "" CSM Baia Mare (ora 19.00) in Grupa Rosie. (Ciprian FANARU)

Desfasurarea jocurilor:

Faza I "" luni 23 mai

CSA CSS3 Steaua "" CSS Viitorul Cluj 36 "" 0 Grupa Albastra

CSS Birlad "" CNAV 52 "" 0 Grupa Albastra

LPS Focsani "" CSM Baia Mare 12 "" 0 Grupa Rosie

CTMRTF "" Unirea Iasi 16 "" 10 Grupa Rosie

Faza I "" miercuri 25 mai

ora 09.30 CNAV "" CSA CSS3 Steaua Grupa Albastra

ora 11.00 CSS Birlad "" CSS Viitorul Cluj Grupa Albastra

ora 17.30 CSS Unirea Iasi "" LPS Focsani Grupa Rosie

ora 19.00 CTMRTF "" CSM Baia Mare Grupa Rosie

Faza I "" vineri 27 mai

ora 09.30 CSS Viitorul Cluj "" CNAV Grupa Albastra

ora 11.00 CSA CSS3 Steaua "" CSS Birlad Grupa Albastra

ora 17.30 CSM Baia Mare "" CSS Unirea Iasi Grupa Rosie

ora 19.00 LPS Focsani "" CTMRTF Grupa Rosie

Clasament Grupa Albastra:

1. CSS Birlad " 5p

2. CSA CSS3 Steaua " 5p

3. CSS Viitorul Cluj " 0p

4. CNAV " 0p

Clasament Grupa Rosie:

1. LPS Focsani " 4p

2. CTMRTF " 4p

3. CSS Unirea Iasi " 1p

4. CSM Baia Mare " 0p

CASETA

Locul 5 pentru LPS la rugby in 7 ONSS

Baza sportiva CSS din Birlad a gazduit la finalul saptaminii trecute etapa finala la rugby in 7 licee din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar. Pe linga formatia Liceului "Al. Vlahuta din Birlad au mai participat echipe reprezentind judetele Vrancea, Dimbovita, Brasov, Ilfov, Timisoara si reprezentanta Bucurestiului. Dupa ce a cedat in primele doua meciuri in fata echipelor din Brasov si Timisoara, focsanenii de la LPS indrumati de Valentin Busuioc au obtinut doua victorii, cu echipa din Ciorogirla (jud. Ilfov) si, in finala pentru locurile 5-6, cu Grupul Scolar Industrial Pucioasa (jud. Dimbovita). Trebuie amintit ca echipa vrinceana nu s-a bazat la aceasta competitie pe cei mai buni jucatori, "ocupati" sa joace finala Diviziei Nationale U19 la Bucuresti. 7 "" 24 cu CT Brasov, 10 "" 12 cu GS Timisoara si 29 "" 5 cu GS Ciorogirla in grupe si 20 "" 5 cu GS Pucioasa in finala pentru locurile 5 "" 6, acestea sint rezultatele reusite de focsaneni la Birlad. (C. F.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.