Sport

Au incheiat cu capul sus

Ciprian Fânaru
24 mai 2011 692 vizualizări
CSM Focsani - LPS Piatra Neamt 31 - 19 (17 - 9), in ultima etapa a Diviziei A de handbal masculin Finalul saptaminii trecute a fost momentul tragerii cortinei peste esalonul doi handbalistic al tarii.

CSM Focsani si-a luat adio de la acest sezon cu o victorie pe teren propriu in ultima runda. Succesul la scor in fata nemtenilor le-a permis vrincenilor sa termine campionatul pe locul al patrulea, luind fata celor de la Politehnica Iasi gratie rezultatelor favorabile din meciurile directe. Iesenii au izbutit de asemenea o victorie in ultima etapa, 37 "" 33 acasa contra liderului Universitatea II Bucovina Suceava. La baraj merge insa echipa de pe locul al doilea in serie, HC Vaslui, care va infrunta pe Lukoil Ploiesti in tentativa de accedere in Liga Nationala. "A fost un meci reusit al nostru. Chiar daca oaspetii nu au pus probleme, noi am facut un joc foarte bun. Au inscris aproape toti componentii echipei. Apararea a functionat foarte bine, se pare ca avem cea mai buna aparare din serie. Pentru noi este o clasare finala onorabila, la conditiile pe care le-am avut", ne-a spus antrenorul Lucian Tucan. Tehnicianul focsanenilor s-a bazat la meciul din ultima etapa pe portarul Closca (1) si pe jucatorii de cimp (Anca), Secara (1), Maftei (4), Stan (3), Necoara (1), I. Gheorghe (3), Negrea (9), Neata (1), Costache (1) si Stancu (3). In alta ordine de idei, National Rm. Vilcea, cu portarita Cristina Enache in lot, a obtinut biletele pentru a evolua pe prima scena. Nu se stie daca va juca in Liga Nationala pentru ca echipa Centrului National si de Excelenta de la Rm. Vilcea e finantata de Federatia Romana de Handbal. O decizie definitiva va fi luata cu prilejul Adunarii Consiliului de Administratie al FRH, cind va fi luata in discutie oportunitatea ca echipa sa fie sprijinita din alte resurse financiare sau sa fie mutata in alt oras. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.