Sport

Catalin Voicu si Nicoleta Coman, medalii de bronz la Grand Prix

Ciprian Fânaru
24 mai 2011 974 vizualizări
Atletii pregatiti de Gicu Alexandrescu s-au clasat pe locul al treilea in probele de 800, respectiv 3.000 de metri

Doua prezente pe podiumul de premiere. Cu aceasta realizare se mindresc atletii vrinceni participanti la Grand Prix-ul de Seniori, Tineret si Juniori I, competitie desfasurata weekend-ul trecut in Capitala. Cel mai prolific atlet din Vrancea, Catalin Voicu, a urcat pe cea de-a treia treapta a podiumului dupa ce a incheiat al treilea proba sa favorita, 800 de metri plat. Timpul sau, 1:52.76, a fost cu o secunda si jumatate sub cel al invingatorului, mai mare cu doi ani decit el. Sportivul legitimat la LPS "" CSM Focsani se pregateste pentru participarea la finala Campionatului National al juniorilor I, intrecere programata pentru perioada 2 "" 3 iulie, tot la Bucuresti. Nicoleta Daniela Coman, de la LPS Focsani, antrenata de asemenea de profesorul Gicu Alexandrescu, a izbutit sa cucereasca o medalie de bronz. Sportiva nascuta in 1994 a trecut a treia linia de sosire in proba de 3000 de metri, cu timpul de 10:34.87. Oana Tuvene, de la CS Unirea Focsani, s-a clasat pe locul al treilea in proba de aruncare a discului, cu performanta de 28.07 metri. Atleta e pregatita de Rodica Pendus. Un loc cinci in proba de 400 de metri a reusit Vlad Dulcescu, sportivul de la CS Unirea antrenat de Fanel Iliescu incheind cursa cu timpul de 60.88. La Grand Prix-ul de la Bucuresti au participat 283 de atleti din care 116 la feminin si 167 la masculin din 80 cluburi. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 22 ore, 30 minute, 13 secunde
Felicitari!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.