Sport

Remiza cu emotii la Onesti

Ciprian Fânaru
21 mai 2011 907 vizualizări
Fotbalistii Focsaniului au scos o remiza la Onesti, dupa un meci in care au avut emotii pe final. Formatia de pe Milcov a trebuit sa abordeze partida fara Madalin Predoiu si Eugen Stefan, nerefacuti.

De altfel, cei doi, de regula titulari, nici nu au facut deplasarea impreuna cu echipa. Prima ocazie, cea din minutul 9, a insemnat si deschiderea scorului. Mindrescu a executat o lovitura de la coltul terenului, Sontu si-a pus capul la contributie si CSM-ul intra perfect in meci: 1 "" 0. Replica a venit de la Iordache, in minutul 14, sutul sau din interiorul careului fiind aparat de Bors. Focsanenii isi puteau dubla avantajul in minutul 25, cind, dupa un corner batut de acelasi Mindrescu portarul Stirbu a scos acrobatic de sub transversala lovitura de cap a lui Craciun. Zece minute mai tirziu, mingea trimisa de Milea din 10 metri a fost parata de goalkeeper-ul onestean. Gazdele au egalat in minutul 42. Negoita a comis o infractiune in suprafata de pedeapsa, Tofan a executat de la punctul cu var si la cabine s-a intrat cu scorul de 1 "" 1. Partea secunda a debutat cu sutul lui Toma respins in corner de Stirbu "" 55 si sutul razant cu bara a lui Tofan "" 61. In minutul 65, Sapunaru a preluat la 7 metri de poarta, dar si-a prelungit prea mult mingea. In minutul 76 insurubarea lui Toma urmata de o torpila a ramas fara rezultat pe tabela. Sutul din 12 metri al lui Mindrescu din minutul 85 a trecut putin pe linga, pentru ca focsanenii sa tremure in minutul 88, cind "capul" lui Iordache a nimerit bara. Bors a fost eroul in prelungiri, scotind un balon de la radacina barei al aceluiasi Iordache si parind o ghiulea a lui Huiban. CSM Focsani: Bors - Nistoroiu, Craciun, Negoita, Dumitriu "" Sapunaru, Suvac, Sontu, Mindrescu "" Toma, Milea. Au mai intrat Ciornei, Tirca, M. Gheorghe. FCM Onesti: Stirbu "" Manolache, Ailenei, Aghiorghiesei, Mihaies - Corman, Tofan, Chirila, Botezatu "" Iordache, Huiban. Au mai intrat Talpan, Pintea, Braescu. Aerostar, echipa cu care Focsaniul se dueleaza pentru evitarea locului 13, a cistigat "surprinzator" acasa cu darnica Petrotub Roman si a strins 28 de puncte, fata de cele 24 ale vrincenilor. "Aviatorii" au un meci in plus fata de celelalte echipe din subsol si vor sta in ultima runda. Cum in penultima etapa CSM Focsani se va duela in meci direct cu Panciu, bacauanii au neaparata nevoie de victorie in meciurile cu Petrotub si Ceahlaul II pentru a mai spera la evitarea locului 13 la finalul sezonului. Etapa viitoare, pe 27 mai, CSM Focsani va juca derby-ul judetean cu FC Panciu. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.