Sport

Cristi Cosma, finalist la Trofeul Eurotenis Head

Ciprian Fânaru
19 mai 2011 994 vizualizări
Juniorul focsanean a cedat finala turneului, 3 - 6, 1 - 6 cu Sabin Saveluc de la SCM Bacau

Terenurile de tenis din cadrul Complexului Sportiv Milcovul-Sud Focsani au gazduit zilele trecute Trofeul "Eurotenis Head", intrecere de nivelul trei organizata de Clubul Sportiv Unirea Focsani si la care au concurat tenismeni de 10 si 14 ani. Reprezentanta clubului vrincean in intrecerea fetelor de 10 ani, Anda Herescu, a cedat toate cele trei partide pe care le-a disputat in grupa A: 0 "" 4, 0 "" 4 cu Ana Mitrofan (Tenis Star Piatra Neamt), 0 "" 4, 0 "" 4 cu Natalia Mihaiu (Venus Braila) si 1 "" 4, 4 "" 1, 2 "" 4 cu Sofia Nicolae (Ten Club Tenis Buzau). La baietii de 10 ani, Tudor Serbu a iesit din primul tur iar Teodor Puiu s-a clasat pe locul al saselea. Pe tabloul de la categoria 14 ani masculin s-au aflat patru sportivi legitimati la CS Unirea Focsani. Cristian Cosma a disputat finala contra lui Sabin Saveluc (SCM Bacau), in timp ce Marinos Chattalas si Robert Popa au ajuns in sferturi iar Nicholas Adiaconitei s-a oprit in primul tur. Cosma, favorit numarul 4 al turneului, a cedat in doua seturi in fata bacauanului, scor 3 "" 6, 1 "" 6. In competitia fetelor cu virste sub 14 ani, Mihaela Micu a fost eliminata in primul tur de Malina Coman (CSS Bacau), cea care a intilnit in sferturile de finala pe colega sa de la CS Unirea, Andreea Dinita. Focsaneanca a pierdut cu 0 "" 6, 2 "" 6. In paralel cu turneul amintit, la Focsani s-a derulat si Circuitul National FRT, concurs rezervat baietilor si fetelor de 16 ani. Andrei Marinescu (Sportul Studentesc) s-a impus in competitia masculina, in timp ce Iulia Ivascu (CSM Tirgoviste) a triumfat in intrecerea feminina. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.